256
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής | ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / IntimeNews

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο Χανίων

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2024, 20:07
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής
|ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / IntimeNews

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο Χανίων

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2024, 20:07

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται σε περιδίνηση (ανταλλαγή πολεμικών δηλώσεων μεταξύ στελεχών, διαγραφές, αμφισβήτηση του πρόεδρου και δημοσκοπική κατάρρευση), όμως η 30ή Αυγούστου είναι για τον Στέφανο Κασσελάκη μια ημέρα ιδιαίτερη και, φυσικά, γιορτινή.

Ο πρόεδρος του κόμματος παντρεύτηκε στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου των Χανίων λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη:

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και όσο το δυνατόν πιο μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, το ζευγάρι έφτασε το απόγευμα στον χώρο της τελετής, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν καταφτάσει οι προσκεκλημένοι τους.

Το γιορτινό τραπέζι

Ενα περιπολικό της Αστυνομίας βρισκόταν στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στον Βοτανικό Κήπο, εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκληθεί στη γαμήλια εκδήλωση, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Πανοραμική εικόνα του Βοτανικού Κήπου

Νωρίτερα, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων προχώρησε σε προσαγωγή δύο ατόμων, καθώς έγινε απόπειρα λήψης εικόνων της γαμήλιας τελετής από αέρος, με χρήση drone.

Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του drone και στην προσαγωγή των χειριστών

Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά μέσα, ενεργοποιήθηκε και σύστημα αντίdrone, ώστε να μην μπορεί να πετάξει και να καταγράψει βίντεο από ψηλά οποιοδήποτε σε κοντινή εμβέλεια. Παράλληλα, ζητήθηκε από τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους πριν ξεκινήσει η γαμήλια εορτή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...