240
| INTIMEnews

Καραμανλής: Τα έργα για τη Γραμμή 4 του Μετρό ξεκίνησαν

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2021, 16:48
|INTIMEnews

Καραμανλής: Τα έργα για τη Γραμμή 4 του Μετρό ξεκίνησαν

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2021, 16:48

Την έναρξη των έργων για την επέκταση του Μετρό της Αθήνας, λίγους μόλις μήνες μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης (εδώ), ανακοίνωσε ανάρτησή του στο Twitter (που συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο) ο υπουγός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Η Γραμμή 4 του Μετρό, μήκους περίπου 13 χλμ., θα έχει 15 νέους σταθμούς, μεταξύ άλλων στο Γαλάτσι, στην Κυψέλη, στα Δικαστήρια, στα Εξάρχεια, στο Κολωνάκι, στον Ευαγγελισμό (όπου θα γίνει επέκταση του υπάρχοντος σταθμού), στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου και στου Γουδή.

»Τα έργα για τη Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας ξεκίνησαν.

»Το καλοκαίρι υπογράψαμε τη σύμβαση για την κατασκευή του μεγαλύτερου δημόσιου έργου που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια και ήδη ξεκίνησε η υλοποίησή του.

»Η νέα γραμμή, μήκους 13 χλμ., αλλάζει το συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας, καθώς περιλαμβάνει 15 νέους σταθμούς που θα εξυπηρετούν μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας και θα συνδέεται με τις υφιστάμενες γραμμές του Μετρό μέσω δύο σταθμών ανταπόκρισης.

»Με όραμα και επιμονή συνεχίζουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας για την αναμόρφωση των υποδομών σε όλη τη χώρα», γράφει στην ανάρτησή του (δείτε τη κάτω) ο κ. Καραμανλής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...