288
| Youtube

Καμμένος: «Ο Ρήγας λειτουργεί σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Αμυνας» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 10:59

Καμμένος: «Ο Ρήγας λειτουργεί σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Αμυνας» [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2019, 10:59

Ο Πάνος Καμμένος ανάρρωσε από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και επανέκαμψε δριμύτερος στον ανένδοτο κατά του (πρώην εταίρου του) ΣΥΡΙΖΑ. Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά έπεσε ο  αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, μέχρι και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Γεώργιος Καμπάς.

Μιλώντας στο Οpen, o πρώην υπουργός Αμυνας κατήγγειλε ότι ο κ. Ρήγας λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας, έχοντας ως πιόνι του τον αρχηγό του ΓΕΣ!

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας «γίνονται επικίνδυνα πράγματα»:

«Δεν έχει να κάνει με τον (υπουργό) κ.Αποστολάκη», διευκρίνισε βγάζοντας εκτός τον φίλο του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά όπως υποστήριξε, πλέον «έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Αμυνας».

Και η επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ συνεχίστηκε σε βάρος του αρχηγού ΓΕΣ, επισημαίνοντας δηκτικά πως «δεν έκαναν αρχηγό τον (πρώην Α/ΓΕΣ) κ.Στεφανή, αλλά έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο ελλήνων στρατιωτικών». «Είναι ακροδεξιός. Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα. Προχές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν “ανεξαρτήτως θρησκειών”, ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος», κατήγγειλε έξαλλος ο Πάνος Καμμένος για τον Γεώργιο Καμπά.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε υπηρετήσει και στη Ρόδο ως Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, αποστρατεύθηκε πρόσφατα. Η αλήθεια είναι ότι με υπουργό τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο κ. Στεφανής δεν είχε πολλή «ζωή» στη θέση του αρχηγού ΓΕΣ και καμία ελπίδα να προωθηθεί στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, λόγω των πολύ κακών διαπροσωπικών σχέσεων των δύο ανδρών.

Στον κ. Στεφανή χρεώθηκε το επεισόδιο του Μαρτίου με την αιχμαλωσία των δύο ελλήνων στρατιωτικών αν και αντικειμενικά μεγαλύτερη ευθύνη για το φιάσκο στον Εβρο φέρει ο διαδοχός του, νέος Α/ΓΕΣ, και μέχρι σήμερα διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...