248
Ο Πανος Καμμένος στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τούμπας με τα στελέχη των ΑΝΕΛ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ | Ανεξάρτητοι Ελληνες

Καμμένος με… χρονοκαθυστέρηση: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 14:16
Ο Πανος Καμμένος στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τούμπας με τα στελέχη των ΑΝΕΛ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
|Ανεξάρτητοι Ελληνες

Καμμένος με… χρονοκαθυστέρηση: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 3 Μαΐου 2019, 14:16

Από την Τούμπα όπου είχε συνάντηση με στελέχη του ΠΑΟΚ, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τη στιγμή που, όπως είπε, επιμένει στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με καθυστέρηση ολίγων μηνών και αφού ο Αλέξης Τσίπρας «κέρδισε» τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών των ΑΝΕΛ ώστε να παραμείνει χωρίς προβλήματα στην εξουσία, με τη λεγόμενη κυβέρνηση – «κουρελού», ο πρώην κυβερνητικός του εταίρος βγήκε να δηλώσει ότι  «δεν μπορούμε να στηρίξουμε την κυβέρνηση αυτή και δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, στην πρόταση εμπιστοσύνης, από τη στιγμή που συνεχίζει να επιμένει για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Εμείς συμμετείχαμε στην κυβέρνηση, όπως ξέρετε, προκειμένου να μπορέσουν να δοθούν όλες αυτές οι ελαφρύνσεις προς τον ελληνικό λαό, βγαίνοντας από την εποχή των μνημονίων. Διαφωνήσαμε για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας και αποχωρήσαμε», θέλησε να επισημάνει, ενώ για μία ακόμη φορά κατήγγειλε ότι οι θέσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα της Μακεδονίας είναι ακριβώς οι ίδιες:

«Και οι δύο μιλούν για Βόρεια Μακεδονία. Καλά θα κάνουν να αφήσουν το όνομα της Μακεδονίας αλώβητο. Βλέπουν ότι από τα βόρεια σύνορα δεν σέβονται ούτε τις συμφωνίες, ούτε την Ιστορία, ούτε αυτά που υπογράφουν, ούτε αυτά που λένε. Διεκδικούν το όνομα της Μακεδονίας και την Ιστορία της, την οποία ο ελληνικός λαός δεν θα την παραδώσει ποτέ. Ούτε στη Βόρεια Ελλάδα, ούτε στη Νότια Ελλάδα, ούτε σε καμία κυβέρνηση και σε καμία αξιωματική αντιπολίτευση, όσο κι εάν πιέζουν οι ξένοι και οι εταίροι μας». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...