229
Η Πρόεδρος συνομιλεί με έναν από τους ανθρώπους που επέλεξαν την συγκεκριμένη στιγμή για να γίνουν πολιτικές αντιπαραθέσεις για θέματα εξωτερικής πολιτικής | IntimeNews

Καλαμάτα: Ο έντονος διάλογος της ΠτΔ με νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2023, 18:22
Η Πρόεδρος συνομιλεί με έναν από τους ανθρώπους που επέλεξαν την συγκεκριμένη στιγμή για να γίνουν πολιτικές αντιπαραθέσεις για θέματα εξωτερικής πολιτικής
|IntimeNews

Καλαμάτα: Ο έντονος διάλογος της ΠτΔ με νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2023, 18:22

Η τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς στα ανοικτά της Πύλου έφερε εκτάκτως την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα το μεσημέρι της Τετάρτης. Η κυρία Σακελλαροπούλου θέλησε να βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες των ελλήνων διασωστών που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση.

Κατά την άφιξή της όμως στην πόλη της Πελοποννήσου, η ΠτΔ βρέθηκε αντιμέτωπη με αποδοκιμασίες από ολιγάριθμη ομάδα συγκεντρωμένων. Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν αποχώρησε και θέλησε να συνομιλήσει με δύο από αυτούς.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε διακρίνεται ένας άνδρας και μία γυναίκα που φωνάζουν προς την κυρία Σακελλαροπούλου για «τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας», την «αλληλεγγύη», τον «φράχτη του Εβρου» και άλλα. Ο ένας από τους συγκεντρωμένους μάλιστα φαίνεται πως είναι ο Άρης Σπουρδαλάκης, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που σε παλαιότερες φωτογραφίες κρατούσε την ντουντούκα για να μιλήσει η -τότε συντρόφισσα- Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΩ).

«Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο» τους είπε αρχικά η κυρία Σακελλαροπούλου, προσπαθώντας να συζητήσει μαζί τους, εις μάτην, όπως απεδείχθη, ωστόσο.

Οι συγκεντρωμένοι έδειχναν να έχουν ως στόχο τη δημιουργία έντασης και ανέξοδων πολιτικών διαξιφισμών, χωρίς να σέβονται τον ανώτατο θεσμικό παράγοντα της χώρας αλλά ούτε και αυτές τις κρίσιμες στιγμές -με πάνω από 100 ανθρώπους να αγνοούνται- στα ανοιχτά της Πύλου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...