284
Κορδέλα της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Κομνηνών | INTIMEnews

Καλαμαριά: Αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2023, 09:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/09/2023 13.10
Κορδέλα της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Κομνηνών
|INTIMEnews

Καλαμαριά: Αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2023, 09:34
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/09/2023 13.10

Αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα  την πρώην σύζυγό του (το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο) μέσα στο σπίτι της στην Καλαριά και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Θύτης και θύμα βρέθηκαν νεκροί λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης μέσα στο διαμέρισμα της γυναίκας επί της οδού Κομνηνών 27. Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Οπως προέκυψε, δράστης και αυτόχειρας ήταν ένας 38χρονος αστυνομικός, ο οποίος νωρίς το πρωί της Τρίτης πήγε στο σπίτι της 42χρονης πρώην συζύγου του και αφού περίμενε να φύγουν τα παιδιά τους για το σχολείο, ανέβηκε στο διαμέρισμα και την πυροβόλησε με  κυνηγετική καραμπίνα, πριν βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Οταν έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η γυναίκα είχε καταλήξει και λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε και ο 38χρονος.

Στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών προκειμένου να τους παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο, με το οποίο ρυθμίζονταν οι μέρες και ώρες επικοινωνίας του δράστη και αυτόχειρα με τα παιδιά.

Κατά τις ίδιες πηγές, το εν διαστάσει ανδρόγυνο δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για εις βάρος της απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Ο 38χρονος είχε μετακινηθεί σε υπηρεσία γραφείου της ΕΛ.ΑΣ. συνέπεια προβλήματος τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο. Την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία σκότωσε τη 42χρονη και έβαλε τέλος στη ζωή του, φέρεται να την κατείχε νόμιμα.

Κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους των πράξεων του 38χρονου. Ανάλογη έρευνα θα ακολουθήσει στο σπίτι όπου ζούσε ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...