219
Φωτογραφία από τα συνθήματα στην επιχείρηση που διατηρούσε ο προφυλακισθείς Ηλίας Μίχος | INTIMEnews

Κακοποίηση 12χρονης στον Κολωνό: Ενταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» του κυκλώματος μαστροπείας

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2022, 14:44
Φωτογραφία από τα συνθήματα στην επιχείρηση που διατηρούσε ο προφυλακισθείς Ηλίας Μίχος
|INTIMEnews

Κακοποίηση 12χρονης στον Κολωνό: Ενταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» του κυκλώματος μαστροπείας

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2022, 14:44

Στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην υπόθεσης της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με «πρωταγωνιστή» τον προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο, προέβη η ανακρίτρια.

Το ένταλμα  αφορά πρόσωπο που η ίδια η 12χρονη έχει κατονομάσει ως «ο Μιχάλης» και το οποίο φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του Μίχου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο «Μιχάλης» φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστρωπός και έχει κατονομαστεί από το κορίτσι ως  ο δεύτερος άνδρας -μαζί με τον Μίχο- που κανόνιζε τα ραντεβού της φρίκης με τους «πελάτες».

Το κορίτσι που κατά νεότερες πληροφορίες του Πρακτορείου, δεν έχει δει από κοντά τον εν λόγω μαστρωπό,  φέρεται επίσης να έχει υποστηρίξει ότι ο Μίχος έστελνε μηνύματα στον «Μιχάλη» προσποιούμενος την ίδια και λέγοντας πως έχει μεγάλη ανάγκη χρημάτων. Ακολούθως ο παραλήπτης των μηνυμάτων κανόνιζε τα ραντεβού για το παιδί με «φίλους του».

Επίκληση του συγκεκριμένου ονόματος φέρεται να έχει γίνει και από πρόσωπα που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω Διαδικτύου. Στις καταθέσεις τους εμφανίζονται να λένε ότι βρήκαν το κορίτσι «μέσω του Μιχάλη».

Αντίστοιχα, στις δικές της καταθέσεις η 12χρονη φέρεται να  έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη», ως τον άνθρωπο που την παρότρυνε να πηγαίνει σε «ραντεβού» σε ξενοδοχεία.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης, αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...