194
Από τις lifestyle εμφανίσεις σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα ο Στέφανος Κασσλάκης | Menelaos Myrillas / SOOC

Και τώρα Κασσελάκης στο χακί: Φαντάρος με την επόμενη ΕΣΣΟ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 15:03
Από τις lifestyle εμφανίσεις σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα ο Στέφανος Κασσλάκης
| Menelaos Myrillas / SOOC

Και τώρα Κασσελάκης στο χακί: Φαντάρος με την επόμενη ΕΣΣΟ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2023, 15:03

Χωρίς εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, ως μόνιμος -μέχρι πρότινος- κάτοικος εξωτερικού, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης καλείται άμα τη επιστροφή του στη χώρα και έχοντας συμπληρώσει το εξάμηνο παραμονής σε αυτή, να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

«Από τη στιγμή που ξαναήρθε Ελλάδα, πρέπει μέσα σε έξι μήνες να παρουσιαστεί. Αυτό προβλέπεται από τον νόμο», τόνισε αλλωστε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και ο εκ των στενών συνεργατών του, πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, ναύαρχος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (διά πηγών του περιβάλλοντός του), ο κ. Κασσελάκης δηλώνει πρόθυμος και έτοιμος να καταταγεί, ίσως μάλιστα και από την επόμενη ΕΣΣΟ, αυτή του Νοεμβρίου.

Οσον αφορά τη διάρκεια της θητείας του, εκ του νόμου έχει δύο επιλογές: είτε να κάνει μειωμένη εξάμηνη ή να υπηρετήσει 20 ημέρες και να εξαγοράσει το υπόλοιπο έναντι 810 ευρώ για κάθε μήνα.

Οπως είναι επόμενο, λόγω των υποχρεώσεών του δεν μπορεί παρά να επιλέξει το δεύτερο. Στα αξιοσημείωτα πάντως, η πληροφορία-διαρροή που θέλει τον Στέφανο Κασσελάκη να…ζητεί φύλλο πορείας για κάποιο απομακρυσμένο φυλάκιο της παραμεθορίου, όπως για παράδειγμα στη Ρω, ώστε να δείξει με τον τρόπο αυτό πιο… die hard. έστω και για τις 20 ημέρες αυτές που θα ντυθεί στο χακί…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...