203
| IntimeNews

Και τώρα… καρατομήσεις: Απομακρύνθηκαν ο τηλεφωνητής και ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2024, 18:51
|IntimeNews

Και τώρα… καρατομήσεις: Απομακρύνθηκαν ο τηλεφωνητής και ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Protagon Team Protagon Team 3 Απριλίου 2024, 18:51

Η εξοργιστική και τελικά μοιραία ολιγωρία (αν όχι αδιαφορία) αρκετών αρμοδίων να προστατέψουν μία κοπέλα που ζήτησε τη βοήθειά τους φέρνει όπως αναμενόταν και τις πρώτες καρατομήσεις.

Μετά και τα συγκλονιστικά βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις τελευταίες στιγμές της 28χρονης Κυριακής και κυρίως της συνομιλίας της με το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΑΣ, οι εξελίξεις όσον αφορά την τύχη των… εμπλεκομένων στην υπόθεση είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη από την Τρίτη, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα (και μάλιστα να του λέει την απίστευτη φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί») έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων και στο «100». Επίσης έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...