215
Ο Μπλίνκεν όπως εμφανίζεται στη μουσική πλατφόρμα Spotify | .

Και «σούπερ σταρ» της τζαζ και του ροκ ο Μπλίνκεν!

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 18:51
Ο Μπλίνκεν όπως εμφανίζεται στη μουσική πλατφόρμα Spotify
|.

Και «σούπερ σταρ» της τζαζ και του ροκ ο Μπλίνκεν!

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2020, 18:51

Ο μέλλων υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν δεν είναι μόνο γνώστης των γαλλικών εκπαιδευτικών παραδόσεων, είναι και ένας άνθρωπος με ταλέντα σπάνια για πολιτικό της δικής του θέσης: ξέρει να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει, αφού από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την τζαζ αλλά και με το κλασικό ροκ και με το R&B.

Τα ιδιαίτερα χαρίσματα του πολυμήχανου Μπλίνκεν καλλιεργήθηκαν στα σχολικά χρόνια του, αλλά και στα φοιτητικά.

Στο Παρίσι έχει παίξει σε τζαζ σχήματα, αλλά αργότερα, ως φοιτητής κάποτε και ως επαγγελματίας στη συνέχεια και μέχρι σήμερα, έπαιξε και παίζει ροκ σε ορισμένες μπάντες ηχογραφήσεων (σε στούντιο) και σε άλλες, περιορισμένων εμφανίσεων, για φιλανθρωπικούς λόγους.

Ο Μπλίνκεν έχει και προφίλ στη μουσική πλατφόρμα Spotify, με το όνομα Ablinken.

Ανθρωποι του χώρου και επαγγελματίες μουσικοί που τον έχουν ακούσει μάλλον έχουν καλή γνώμη για τις επιδόσεις του Μπλίνκεν στη μουσική. «Είναι καλός τραγουδιστής» λέει κάποιος, κρίνοντας πως «ό,τι πέτυχε στη μουσική το κατάφερε με κινήσεις βήμα προς βήμα».

Ο ίδιος ο μέλλων πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τα χαρίσματα του Μπλίνκεν. Επανειλημμένως ο Τζο Μπάιντεν έχει δηλώσει ότι «ο Αντονι είναι σούπερ σταρ» και ότι τέτοιος χαρακτηρισμός δεν είναι καθόλου υπερβολικός. «Μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δουλειά ο Αντονι, οποιαδήποτε δουλειά» έχει πει ο Μπάιντεν.

Ε, τον προσεχή Ιανουάριο θα γίνει και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...