278
Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ με τη στολή της Wonder Woman μπροστά στο Καπιτώλιο, σε ένα από τα εξώφυλλα του κόμικ | Devil's Due Comics

Και ηρωίδα νέου κόμικ η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2019, 10:59
Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ με τη στολή της Wonder Woman μπροστά στο Καπιτώλιο, σε ένα από τα εξώφυλλα του κόμικ
|Devil's Due Comics

Και ηρωίδα νέου κόμικ η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2019, 10:59

Ως άλλη Wonder Woman, η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ δεσπόζει στο εξώφυλλο ενός νέου κόμικ με πρωταγωνίστρια την ίδια, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, στην Αμερική.

Η 29χρονη δημοφιλής σταρ του Κογκρέσου απέκτησε τη δική της ιστορία με τίτλο «Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ και η Δύναμη της Πρωτάρας» από τον εκδοτικό οίκο Devil’s Due Comics.

«Πρόκειται για μία σάτιρα με θέμα την Ουάσινγκτον, που δεν χαρίζεται σε κανέναν», εξηγεί ο εκδότης Τζος Μπλέιλοκ, ο οποίος διευκρινίζει ότι δεν έχει λάβει την έγκριση της ίδιας για το νέο κόμικ.

Σε ένα άλλο εξώφυλλο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, η βουλευτής μπροστά στο Καπιτώλιο, φορά λευκό κοστούμι και κρατά το κινητό της με το οποίο επικοινωνεί με τα εκατομμύρια ακολούθων της στο Twitter.

Το δεύτερο εξώφυλλο που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ – Devil’s Due Comics

«Δεν είναι μυστικό ότι η AOC (όπως την αποκαλούν εν συντομία οι οπαδοί της), έχει γίνει η ανεπίσημη ηγέτης της νέας τάξης πραγμάτων στο Κογκρέσο, που έχει ξαναζωντανέψει την Ουάσινγκτον», λέει ο Μπλέιλοκ.

«Ολοι όσοι δημιουργούν τις ιστορίες για το κόμικ, είναι ενθουσιασμένοι. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε όλα, όμως, μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό για τον φρέσκο αέρα που φυσά στο νέο Κογκρέσο. Ελπίζω η νέα μας δημιουργία να είναι το ίδιο καθαρτική για τους αναγνώστες μας όσο ήταν και για τους δημιουργούς της».

Μέρος των εσόδων από την κυκλοφορία του κόμικ θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Εικόνα από ένα κόμικ, με την Οκάσιο-Κόρτεζ να μιλά στον Ντόναλντ Τραμπ – Devil’s Due Comics
Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ σε ομιλία υποστηρικτών της στη Νέα Υόρκη – Reuters

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...