358
Διαδηλωτής κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του λεγόμενου «Green Pass», τον περασμένο μήνα στην Τεργέστη | REUTERS/Borut Zivulovic

Ιταλία: Οδοντίατρος εμβολιάστηκε στο… μπράτσο σιλικόνης!

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2021, 17:53
Διαδηλωτής κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του λεγόμενου «Green Pass», τον περασμένο μήνα στην Τεργέστη
|REUTERS/Borut Zivulovic

Ιταλία: Οδοντίατρος εμβολιάστηκε στο… μπράτσο σιλικόνης!

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2021, 17:53

Στην Ιταλία, ένας 57χρονος οδοντίατρος από την Μπιέλα, πόλη της Λομβαρδίας, αφού δεν άντεξε την οικονομική στενότητα στην οποία περιήλθε όταν αρνήθηκε να εμβολιστεί, εμφανίστηκε σε εμβολιαστικό κέντρο φορώντας βραχίονα από σιλικόνη με σκοπό να ψευδοεμβολιαστεί. Καλό κόλπο ως ιδέα, αλλά με ρίσκο στην εφαρμογή. Και στην περίπτωσή του, όντως, δεν έπιασε. Να τι ακριβώς έγινε την περασμένη Πέμπτη στη Μπιέλα.

Με σκοπό να μη λάβει ο οργανισμός του το εμβόλιο, αλλά να λάβει ο ίδιος από το σύστημα το λεγόμενο «Green Pass», ο ντοτόρε σκέφθηκε να φορέσει έναν ψεύτικο βραχίονα, φτιαγμένο από σιλικόνη, ώστε να εμβολιάσουν αυτόν αντί για το κανονικό μπράτσο του. Η δόση που υποτίθεται ότι θα έπαιρνε ήταν η πρώτη.

Οταν κάθισε στην καρέκλα και η υγειονομική υπάλληλος τον πλησίασε με τη σύριγγα στο χέρι της, ο οδοντίατρος απογύμνωσε τον, καλοφτιαγμένο είναι η αλήθεια, δελτοειδή μυ του μπράτσου σιλικόνης. Η κατασκευή έμοιαζε πολύ με το πραγματικό ανθρώπινο δέρμα, ωστόσο δεν άντεξε στο άγγιγμα και στην αίσθηση της αφής. Ο οδοντίατρος αποκαλύφθηκε, αλλά δεν πτοήθηκε.

Αμέσως προσπάθησε να πείσει τη νοσοκόμα να κάνει τα στραβά μάτια. Αλλά η γοητεία του δεν έφθανε μέχρις εκεί. Η κοπέλα τον παρέδωσε στους καραμπινιέρους για τα περαιτέρω, και πλέον τον λόγο έχει η Εισαγγελία του Μιλάνου.

Ο ιταλικός Τύπος σκάλισε λίγο την είδηση και έγραψε ότι ενδέχεται ο οδοντίατρος να μην αποτελεί ιδιάζουσα και μεμονωμένη περίπτωση. Διότι στις 24 Νοεμβρίου εμφανίστηκε ένα μήνυμα στο Twitter στο όνομα κάποιου… Τζουζέπε Μαρία Νατάλε – το συγκεκριμένο «όνομα» σημαίνει… Ιωσήφ Μαρία Χριστούγεννα και ήταν γραμμένο με κυριλλικούς χαρακτήρες!

Αυτός ο… εποχικός τύπος, λοιπόν, πωλεί μέσω Amazon για 488 ευρώ συν 75 σεντ (!) ένα ολόκληρο κορμάκι-μπούστο σιλικόνης. Το εν λόγω κατασκεύασμα, εκτός από χέρια, διαθέτει λαιμό και μυς και συνοδεύεται από ένα σημείωμα γραμμένο στα Ιταλικά: «Αν πάω με δαύτο επάνω μου, τάχα θα το προσέξουν; Ισως κάτω από το μπούστο σιλικόνης φορέσω και κάποιο άλλο ρούχο, ώστε να σιγουρευτώ ότι η βελόνα δεν θα με τρυπήσει»…

Οι Ιταλοί αναρωτιούνται τώρα αν το σημείωμα είναι αληθινό ή προβοκατόρικο, αν ανήκει στον συλληφθέντα οδοντίατρο ή σε κάποιον άλλο αντιεμβολιαστή. Η δε νοσοκόμα που έστειλε τον οδοντίατρο στους καραμπινιέρους δηλώνει απλώς «αγανακτισμένη, επειδή αυτή είναι απαράδεκτη στάση μπροστά στην πανδημία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...