• Παπαχρήστος εναντίον Καρανίκα: «Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης!»

    Οι αποκαλύψεις για το νέο εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο από «Τα Νέα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο δεν προκάλεσαν μόνο τη δια εξωδίκου και απειλής αγωγής αντίδραση του προέδρου Τσίπρα –αντίδραση που απέκρουσε η εφημερίδα αντεπιτιθέμενη– αλλά και την «παρέμβαση» του γνωστού και μη εξαιρεταίου Νίκου Καρανίκα.

     

    Ο παλαιός σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού της χώρας, όταν Πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο κ. Τσίπρας προφανώς, επιτέθηκε στον κ. Παπαχρήστο μέσω Twitter, υπαινισσόμενος μάλιστα ότι ο δημοσιογράφος προχώρησε σε ανασκευή των όσων είχε γράψει και πει για την εξοχική κατοικία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Ο κ. Καρανίκας ουσιαστικά πήρε το εξώδικο και το παρουσίασε έτσι ώστε να φαίνεται πως ο δημοσιογράφος έχει αποδεχτεί το «λάθος» του.

    Η απάντηση του κ. Παπαχρήστου ήταν άμεση και αποκαλυπτική της κατασκευής εντυπώσεων που επιχείρησε ο κ. Καρανίκας αλλά και με μία απειλή: ο κολλητός του κ. Τσίπρα είναι πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ωραία αγωγή.

    Σε κάθε περίπτωση, όταν στην υπόθεση επιστρατεύονται άτομα σαν τον κ. Καρανίκα και ως τρολ του Διαδικτύου κάτι πολύ άσχημα έχει πάει στον τομέα της επικοινωνίας για τον κ. Τσίπρα.

  • Η Πιπιλή συμβουλεύει τον Τσίπρα να προσέξει το ότι προκαλεί τόσα γέλια

    Μια που πιάσαμε το εξοχικό του Αλέξη Τσίπρα, όπως συνήθως εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε επί του θέματος η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και πάντα πολιτικά σκαμπρόζα.

     

    Η κυρία Πιπιλή μίλησε στον «Θέμα 104,6» και αντιμετώπισε με χιούμορ το όλο θέμα.

     

    «Γελάω γιατί βλέπω ότι υπάρχει μια σύγχυση αν βλέπει τη Μακρόνησο το σπίτι ή τη νήσο Πάτροκλο, γιατί υπάρχει μια σύγχυση, μια ταξική αντίληψη ακόμα και σε ενοικιαζόμενα παραθάλλασια», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει με νόημα: «Αλλο η Λαυρεωτική που παραπέμπει στον Σερπιέρη και τον Ανδρέα Συγγρό και τους εργατικούς αγώνες εκεί και άλλο το Σούνιο».

     

    Το τελευταίο ήταν ένα εύστοχο σχόλιο για το πώς ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να αναφέρονται σε σπίτι «στην περιοχή της Λαυρεωτικής» ενώ είναι ένα σπίτι στο Σούνιο. Σαν να έχεις σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό και να λες ότι είναι κάτω από τα Τουρκοβούνια, ένα πράγμα.

     

    Πιο σκληρό όμως ήταν το πολιτικό σχόλιο της κυρίας Πιπιλή.

     

    «Ο γέλωτας είναι πάρα πολύ βαρύς για έναν πολιτικό» είπε και παρότρυνε τον κ. Τσίπρα αλλά και την Κουμουνδούρου να το προσέξουν αυτό. «Όταν σε παίρνουν σε τόσο βαριά πλάκα εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών τότε είναι ένα μεγάλο πολιτικό σφάλμα». Και αυτό όντως είναι ένα θέμα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Διότι αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να μισούν έναν πολιτικό, αυτό είναι να γελάνε μαζί του…

  • Ο Φλωρίδης, ο Τσίπρας και η Αριστερά με θέα τη Μακρόνησο

    Mέσα σε όλα εμφανίστηκε και ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην υπουργός και ιδρυτής της «Ωρας Αποφάσεων» (κίνησης που είχε δημιουργήσει από κοινού με την Αννα Διαμαντοπούλου και τον… Γιάννη Ραγκούση, λογαχού του Αλέξη Τσίπρα τώρα!), να σχολιάσει και αυτός κάπως πικρόχολα την έκπτωση των αριστερών αξιών –ή σωστότερα την έκπτωση των αξιών όσων δηλώνουν αριστεροί.

     

    Αφορμή και εδώ το εξοχικό του κ. Τσίπρα στο Σούνιο.

  • O Ραγκούσης και το μαλλί του Τραμπ

    Μια που θυμηθήκαμε τον Γιάννη Ραγκούση –όλα δένουν γλυκά σήμερα– είχε ενδιαφέρον τι είπε σε παρέμβασή του στη Βουλή για το θέμα του σπιτιού στο Σούνιο. Οχι ότι μας είπε κάτι καινούργιο, κατηγόρησε και αυτός τη ΝΔ για λάσπη κλπ.

     

    Αλλά είχε ενδιαφέρον ότι η ομιλία του ήταν είχε κάτι από μάθημα καλλιτεχνικών και σεμιναρίου hair styling. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν είναι πια το χρώμα της το μπλε, αλλά είναι το κίτρινο –κίτρινο, κιτρινισμός, το πιάσατε έτσι;– για να καταλήξει απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης ότι «έχετε γίνει πιο κίτρινοι και από τα μαλλιά του Τραμπ».

     

    Δεδομένου ότι ο κ. Ραγκούσης είναι ένας πολιτικός που φροντίζει πολύ την κώμη του, αυτό το στοιχείο έχει άλλη χάρη.




text
  • Στις 30 Νοεμβρίου παραδίδεται το μετρό της Θεσσαλονίκης. Δεν λέμε καλύτερα στις 31;


    27 Αυγούστου 2024, 14:19