• Οι οπαδοί του Κασσελάκη λένε ότι κάνει «πορεία προς τη Ρώμη»

    Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να πούμε ότι υπάρχουν υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη που, ανήμερα 28η Οκτωβρίου, λένε ότι θα έκανε πορεία προς τη Ρώμη!

     

    Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης περιόδευσε στη Βόρεια Ελλάδα και το Σάββατο βρέθηκε στις Σέρρες, όπου, συνοδευόμενος από τη βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Θεοδώρα Τζάκρη – αλλά με ηχηρή απουσία στελεχών του τοπικού κομματικού οργάνου, οι οποίοι είπαν ότι δεν ενημερώθηκαν για την επίσκεψη– έκανε τα γνωστά του: αντάλλαξε χειραψίες και selfies.

     

    Περπατώντας δε σε έναν πεζόδρομο εν μέσω νέων, κάποιος πολίτης τον ρώτησε αν θα τα βγάλει πέρα με της Κουμουνδούρου τα «θηρία» και η απάντηση του ήταν: «σιγά τα θηρία».

     

    Ο κ. Κασσελάκης έκανε λόγο για δύσκολη συγκυρία για τον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας και παροτρύνοντας όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν στις εσωκομματικές διαδικασίες  του κόμματος. «Είδα φτάνοντας τα γραφεία του κ. Καραμανλή, γνωρίζω παρα πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το κόμμα μας εδώ , εύχομαι μια μέρα να υπάρξει απονομή δικαιοσύνης για τις ευθύνες του κ. Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών, δεν νομίζω ότι τιμά τη χώρα μας να μην υπάρχει ανακούφιση για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους,  τα παιδιά τους», είπε.

     

    Αλλά τα όσα λέει πια ο κ. Κασσελάκης ωχριούν μπροστά σε αυτά που λένε οι Κασσελακίστας (ή Κασσελίστας), οι οπαδοί του καθαιρεθέντος προέδρου.

     

    Χαρακτηριστική η περίπτωση του Θανάση Οικονόμου, μέλους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βγήκε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ και είπε ότι αυτά που έγιναν στις Σέρρες, όπου το κόμμα δεν έχει καν ποσοστά, όπως εξήγησε, είναι εντυπωσιακά. «Πλέον δεν μιλούμε για πορεία προς τον λαό, μιλούμε για πορεία προς τη Ρώμη», τόνισε.

     

  • Ο Γιώργος Τσίπρας μπέρδεψε τα κανάλια και αντί να πάει στον ΣΚΑΪ πήγε στον ΑΝΤ1

    Υπήρχε μια εποχή που οι άνθρωποι του Αλέξη Τσίπρα διοικούσαν τη χώρα. Ας πούμε, ο Γιώργος Τσίπρας, ως εξάδελφός του τότε Πρωθυπουργού, είχε οριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών –και επειδή υπήρξαν διάφορες κουβέντες, μετατέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ως διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου Πρωθυπουργού.

     

    Αυτός λοιπόν ο πολιτικός νους, με πόστα στην ελληνική διπλωματία και στο κεντρικό κράτος, μπέρδεψε τα κανάλια στα οποία έπρεπε να πάει για μια συνέντευξη.

     

    Το Σάββατο, ο κ. Τσίπρας ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη.

    Ωστόσο, αντί να πάει στο Φάληρο, όπου βρίσκεται από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η δημοσιογράφος, πήγε στον ΑΝΤ1.

    «Καλημέρα σας κύριε Τσίπρα. Τι κάνετε; Καλώς ορίσατε. Έμαθα ότι ταλαιπωρηθήκατε. Μπερδευτήκατε λιγάκι όλα καλά…».

     

    «Στα παλιά…», σχολίασε ο κ. Τσίπρας.

     

    «Στα παλιά λημέρια. Ναι. Πήγατε στον ΑΝΤ1, χαιρετήσατε και ήρθατε. Δεν πειράζει», του είπε η κυρία Μαυραγάνη.

     

     




text
  • Δυστυχώς ο Τραμπ φαίνεται να έρχεται και δεν έχουμε πλανήτη να πάμε


    28 Οκτωβρίου 2024, 22:00