• Η Τζάκρη απειλεί (ή υπόσχεται): «Αν διαγράψουν τον Κασσελάκη, εμείς θα εκλέξουμε το σακάκι του Κασσελάκη με 92%»

    Αν ψάχνετε την αληθινή αγάπη και αφοσίωση στη ζωή, να βρείτε μια να σας αγαπά όπως η Θεοδώρα Τζάκρη τον Στέφανο Κασσελάκη. Προσθέτοντας οίστρο και γλαφυρότητα στην φαρσοκωμωδία που ανεβαίνει τελευταία στον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Πέλλας προειδοποίησε ότι αν η κομματική γραφειοκρατία (η Κεντρική Επιτροπή και η Πολιτική Γραμματεία) αποκλείσει τον κ. Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές για νέο αρχηγό, εκείνη θα προτείνει το σακάκι του καθαιρεθέντος προέδρου και θα το εκλέξει!

     

    Η κυρία Τζάκρη εμφανίστηκε ξανά στην τηλεόραση –κάθε μέρα ως εκπρόσωπος του κ. Κασσελάκη, ο οποίος ξαφνικά έχει πάθει τηλεφοβία και δεν βγαίνει στην οθόνη–, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ (Δημήτρης Οικονόμου, Ακης Παυλόπουλος) και επιτέθηκε στους αντιπάλους του καθαιρεθέντος προέδρου:

     

    «Ας κάνουν το συνέδριο και σε καφετέρια και ας πάνε να πιάσουν από νωρίς καρέκλες. Έξω θα είναι 3.000 σύνεδροι και θα είναι εκεί για να συμμετέχουν στη διαδικασία. Αυτοί φοβούνται να κοιτάξουν στα μάτια τα μέλη» είπε χαρακτηριστικά.

     

    Στο δημοσιογραφικό ερώτημα ποιοι είναι «αυτοί», η κυρία Τζάκρη απάντησε: «Είναι αυτοί που έχουν πετύχει με τεχνητό τρόπο να πάρουν μια τεχνητή πλειοψηφία σε ένα μικρό όργανο όπως η Κεντρική Επιτροπή».

     

    Σύμφωνα με την ίδια, «το Καταστατικό λέει να ψηφίζονται πρόεδρος και Κεντρική Επιτροπή ταυτόχρονα αλλά αυτοί ψήφισαν αυτό να μην συμβεί γιατί θέλουν ακόμα και αν εκλεγεί εκ νέου ο κ. Κασσελάκης να προσπαθήσουν να τον ρίξουν ξανά».

     

    «Το συνέδριο θα συζητήσει για το άγος της αποπομπής Κασσελάκη και θα πει είτε ότι τα κάνατε καλά είτε ότι τα κάνατε μαντάρα. Το συνέδριο μπορεί να κάνει τα πάντα, έχουν αρχίσει να ψυλλιάζονται ότι η βούληση των συνέδρων είναι περισσότερο προς τη βούληση των 150.000 που ψήφισαν στις εκλογές» πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη.

     

    Η ίδια έκανε λόγο για μια «κομματική γραφειοκρατία με τερτίπια και τεχνάσματα που ευτελίζουν καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ» που «δεν κάνουν τίποτα για να ενώσουν και κάνουν τα πάντα για να εκπέμπει ασόβαρη εικόνα ο ΣΥΡΙΖΑ».

     

    Στο ερώτημα, δε, τι θα γίνει αν θα προχωρήσουν σε διαγραφή του κ. Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Τζάκρη απάντησε «αν το δούμε, αυτό θα συμβαίνει μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και σε παιδικές ταινίες».

     

    «Αν θέλουν ας τον διαγράψουν και τότε θα εκλέξουμε το σακάκι του Κασσελάκη με 92%», προσέθεσε σε μια απειλή –ή υπόσχεση, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν υπέροχο για αυτό το κόμμα που καμώνεται το σοβαρό.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Δούκας και τα κοντέρ του λαϊκισμού: Υποσχέθηκε άγαλμα για την ανώνυμη οδοκαθαρίστρια

    Πέρασε κάπως απαρατήρητο μέσα στον ορυμαγδό δηλώσεων της προεκλογικής εκστρατείας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αλλά πολύ κακώς πέρασε απαρατήρητο. Διότι δείχνει τον χαρακτήρα του ανθρώπου.

     

    Ο Χάρης Δούκας, δήμαρχος Αθηναίων και διεκδικητής της αρχηγίας του κόμματος –πέρασε ως δεύτερος στον τελικό της 13ης Οκτωβρίου– υποσχέθηκε την ανέγερση αγάλματος ανώνυμης οδοκαθαρίστριας σε εμβληματικό σημείο της Αθήνας.

     

    Συγκεκριμένα ο κ. Δούκας, στο πλαίσιο της καμπάνιας του, πήγε προ ημερών στον ραδιοσταθμό Sfera 102,2, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και προανήγγειλε την ανέγερση του αγάλματος ώστε «να λάβουν οι οδοκαθαριστές και οι οδοκαθαρίστριες την αναγνώριση που τους αξίζει»!

     

    «Χθες είχαμε τα εγκαίνια του σταθμού μεταφόρτωσης των απορριμμάτων και ήταν εκεί όλη η Καθαριότητα και τους είπα την ιδέα, να φτιάξουμε ένα άγαλμα και θα το κάνουμε», προσέθεσε ο κ. Δούκας.

     

    Πέραν από το γελοίο του πράγματος –ένα άγαλμα για κάποιον που κάνει τη δουλειά για την οποία πληρώνεται– και την ειρωνεία, καθώς επί των ημερών του κ. Δούκα η Αθήνα είναι πιο βρώμικη από ποτέ, ο υποψήφιος αρχηγός μοιάζει να προσπαθεί ακόμα και έτσι να αναβιώσει την κινηματική αλλά ξεπερασμένη εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιούσε τον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, με τη Χαρούλα Αλεξίου να υψώνει το γάντι και άλλα τέτοια.

     

    Μετά, βέβαια, η Χαρούλα αναγνώρισε την κοροϊδία. Αλλά ήταν αργά.

     

    Σε κάθε περίπτωση, αυτή η υπόσχεση του κ. Δούκα δεν τον γλίτωσε από τη χλεύη. Χαρακτηριστική η αναφορά της «Πανδώρας», της στήλης του Στέφανου Κασσιμάτη στα «Νέα»:

     

    «Αν δεν έβλεπα το βίντεο από τη συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων, δεν θα το πίστευα. Θα το αντιμετώπιζα με την επιφυλακτικότητα που αρμόζει στην παραπληροφόρηση. Το είπε στ’ αλήθεια, όμως, ο κ. Χάρης Δούκας και το παραθέτω όπως ακριβώς το ξεστόμισε σε ραδιοφωνική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Εκλεισε! Θα το κάνουμε! Θα υπάρξει ένα άγαλμα οδοκαθαρίστριας σε εμβληματικό σημείο της πόλης”. Με την υπόσχεσή του αυτή ο κ. Δούκας σπάει το κοντέρ του λαϊκισμού, οπότε τα περαιτέρω σχόλια περιττεύουν».




text
  • Διέρρευσε το «πόθεν έσχες» του Στέφανου. Ε, λογικά, Στέφανε, έχεις καταλάβει με τι τύπους έχεις να κάνεις. Και είσαι μια χαρά οικονομικά, τι κάνεις εδώ;


    8 Οκτωβρίου 2024, 13:44