• Ο Ραγκούσης προβλέπει πως «αν ο Κασσελάκης κάνει πολιτικό φορέα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος»

    Για να καταλάβουμε τι κατάσταση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την καθαίρεση, ύστερα από ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, του Στέφανου Κασσελάκη, αρκεί να δούμε τι είπε, το πρωί της Τετάρτης, στην ΕΡΤ, ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και πρώην βουλευτής.

     

    «Εγώ δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης αν θέσει ξανά υποψηφιότητα. Επειδή την προηγούμενη φορά είμαι ένας από αυτούς που δεν τον ψήφισαν τον κ. Κασσελάκη, πέρσι τέτοια εποχή έλεγα χαρακτηριστικά, το ειλικρινές και το σωστό κατά τη γνώμη μου από πλευράς μου, ότι δεν τον ξέρω. Δεν θέλω να πω κάτι κακό, αλλά δεν μπορώ να πω και κάτι καλό, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ξέρω. Τώρα όμως τον γνωρίζω τον κύριο καιρό λοιπόν και γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους εγώ τουλάχιστον θα προτείνω στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν αυτή τη φορά. Και αυτοί οι λόγοι είναι και πολιτικοί λόγοι, αλλά έχουν να κάνουν και με την αντίληψη που έχει ο κ. Κασσελάκης για το πώς πρέπει να ηγείται κάποιος ενός κόμματος», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης.

     

    Αλλά ακόμα καλύτερο ήταν το σχόλιό του στο σενάριο να σηκωθεί να φύγει ο κ. Κασσελάκης και να κάνει δικό του κόμμα:

     

    «Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Διότι για φανταστείτε να λες “ότι “δεσμευτείτε όλοι ότι θα μείνετε στον ΣΥΡΙΖΑ” και μετά να εμφανίζεσαι ότι εξετάζεις το ενδεχόμενο εσύ ο ίδιος να σηκωθείς να φύγεις».

     

    Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, και τόσο καιρό που είναι ο κ. Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν κάνει το δικό του κόμμα, το γέλιο έχει πέσει άφθονο, τόσο για τους πικραμένους όσο και για τους υπόλοιπους.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

     

  • Η Τζάκρη λέει ότι και τον Τσίπρα οι «87» τον έφαγαν - δηλαδή η αδελφή του και ο εξάδελφός του!

    Η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλεύτρια (κατά τη συριζαϊκή ιδιόλεκτο) Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και μια από τις πρωθιέρειες του Κασσελακισμού στο κόμμα, έκανε τη δική της δημόσια παρέμβαση για τα συμβαίνοντα στο κόμμα:

     

    Βγήκε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ και κατηγόρησε τους «87» ότι έτσι όπως έφαγαν τον Αλέξη Τσίπρα έτσι έφαγαν και τον Στέφανο Κασσελάκη. «Η γραφειοκρατία, δηλαδή οι “87”, ήταν οι ίδιοι που γκρέμισαν πέρυσι και τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα πράττουν το ίδιο με τον Στέφανο Κασσελάκη», απεφάνθη η κυρία Τζάκρη, κάτι που σημαίνει ότι κατά τη θεώρησή της τον κ. Τσίπρα τον «γκρέμισαν» μεταξύ άλλων, η αδελφή του, Ζανέτ, ο εξάδελφός του, Γιώργος, ο μέντοράς του Αλέκος Φλαμπουράρης και άλλοι άνθρωποι του πρώην προέδρου που ανήκουν στους «87».

     

    Τέλος πάντων, η κυρία Τζάκρη μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω για τη Ζανέτ Τσίπρα και τη σχέση της με τον μικρό Αλέξη και εξάλλου το θέμα της δεν ήταν ο κ. Τσίπρας αλλά πώς καθαιρέθηκε ο δικός της ο άνθρωπος, ο κ. Κασσελάκης.

     

    Είπε λοιπόν πως το σχέδιο αποδόμησης του κ. Κασσελάκη «κορυφώθηκε στην Κεντρική Επιτροπή, όπου τα 2/3 των μελών ψήφισαν με μυστική διαδικασία και το 1/3 επωνύμως και φανερά από το τηλέφωνο. Επομένως, πρόκειται για μια διαδικασία προβληματική και ερμαφρόδιτη, που δεν τη λες και άρτια», έκρινε.

     

    Κατά τα άλλα και σε σχετική ερώτηση, εκτίμησε ότι ο κ. Κασσελάκης πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολιάζοντας για τη στάση του Παύλου Πολάκη είπε ότι «λυπάμαι που ο φίλος μου επέλεξε να συνταχθεί με τους “87”, αυτούς δηλαδή που μέχρι πρότινος ζητούσαν τη διαγραφή του από το κόμμα».

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

  • Η πρεμιέρα του Μπελέρη στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες

    Σε άλλα νέα, η πολιτική παράσταση Φρέντι Μπελέρης ευρωβουλευτής, έκανε πρεμιέρα στις Βρυξέλλες, όπου ο εκλεγμένος με τη ΝΔ ηγέτης της Ομόνοιας Χιμάρας, συμμετείχε στη συζήτηση της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης.

     

    Ο ίδιος έκανε και μια σχετική ανάρτηση στα social media –στα ελληνικά και στα αγγλικά– σημειώνοντας πως αυτή ήταν η πρώτη του φορά στο ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ως ελεύθερος ευρωβουλευτής (είχε προηγηθεί μια επίσκεψή του στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, τον περασμένο Ιούλιο, με ειδική άδεια από τις αλβανικές φυλακές).

     




text
  • Ποιος δικός μας πολιτικός θα μπορούσε να πει, όπως ο Τραμπ, ότι οι μετανάστες τρώνε τα σκυλιά των ανθρώπων; Βελόπουλος, εύκολα


    11 Σεπτεμβρίου 2024, 13:44