• Η πλευρά Ανδρουλάκη «προειδοποιεί» τον Δούκα: Ολοκλήρωσε τη θητεία σου

    Για να καταλάβετε σε τι φάση είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το… κίνημα κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, έχουμε φτάσει στο σημείο να διατυπώνονται προειδοποιήσεις από τη Χαριλάου Τρικούπη προς τον Χάρη Δούκα να φροντίσει να ολοκληρώσει τη θητεία του στον Δήμο Αθηναίων –και να μην μπλέξει με τη διεκδίκηση της αρχηγίας.

     

    Εντάξει, αυτό το πολιτικό hype με τον κ. Δούκα είναι κάπως τραβηγμένο από τα μαλλιά –το ότι σε μια συναστρία του έκατσε η δημαρχία δεν σημαίνει ότι θα του κάθονται όλα–, αλλά και μόνο το γεγονός ότι κατάφερε να συσπειρώσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις» και νίκησε τον Κώστα Μπακογιάνη (έναν της ευρύτερης οικογενείας Μητσοτάκη, μην ξεχνάμε) έχει εξάψει τη φαντασία κάποιων. Και τη δικιά του βεβαίως, καθώς διέρρευσε πως έχει δώσει μια εξόχως «πολιτική» συνέντευξη στην ερχόμενη έκδοση της «Καθημερινής της Κυριακής».

     

    Μέσα, λοιπόν, σε όλη αυτήν τη μιντιακή παραφιλολογία για τον κ. Δούκα και την τρόπον τινά σκηνοθετημένη περιγραφή του ως τη μεγάλη λευκή ελπίδα της Κεντροαριστεράς, απάντησαν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

     

    Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, άνθρωπος του κ. Ανδρουλάκη, είπε τα εξής σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1»:

     

    «Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχός μου να ολοκληρώσει τη θητεία του. Εκτιμώ ότι ο κ. Δούκας θα ολοκληρώσει τη θητεία του και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που κάνει ήδη με πολύ καλό τρόπο και πολύ επιτυχημένα, να είναι ο δήμαρχος Αθηναίων».

  • Ο Κελέτσης καταγγέλλει ότι τον έδιωξαν από υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επειδή δεν ψήφισε τον γάμο ομοφύλων - και το Μαξίμου τον έβαλε στη θέση του

    Τον ξέρετε τον Σταύρο Κελέτση; Οχι; Λοιπόν είναι βουλευτής Εβρου της ΝΔ και αποπεμφθείς ως «αναποτελεσματικός» υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στον ανασχηματισμό της Παρασκευής.

     

    Και επειδή τον έδιωξαν, θύμωσε και κατήγγειλε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του τη φύλαγε επειδή δεν είχε ψηφίσει τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών!

     

    Το ότι ο κ. Μητσοτάκης έβαλε στην κυβέρνηση, όχι έναν, αλλά τρεις βουλευτές της ΝΔ που δεν είχαν ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο μάλλον του διέφυγε του κ. Κελέτση, ο οποίος λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός από τον Παύλο Μαρινάκη, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε:

     

    «Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου»…

     

     

    Στον κ. Κελέτση απάντησαν από το Μέγαρο Μαξίμου:

     

    «Ο κ. Κελέτσης κάνει λάθος, έφυγε για λόγους αναποτελεσματικότητας, ενώ η στάση του στο επίμαχο νομοσχέδιο δεν αποτέλεσε κριτήριο και απόδειξη είναι η υπουργοποίηση των κυρίων Γκιουλέκα, Καραγκούνη και Γκίκα».

     

    Οντως ο Κώστας Γκιουλέκας ανέλαβε υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, ο Κώστας Καραγκούνης ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας και ο Στέφανος Γκίκας υφυπουργός Ναυτιλίας.




text
  • Οι Ιρανοί ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ισραήλ. Μόνο με ρόπαλα, από κοντά


    1 Αυγούστου 2024, 00:26