• Ο Κασσελάκης συνέχισε με τον τρόπο του την προεκλογική εκστρατεία και το Σάββατο

    Είθισται οι πολιτικοί να ολοκληρώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για να αφήσουν ένα 24ωρο «καθαρό», μέχρι να ξημερώσει η Κυριακή της κάλπης. Όμως ο Στέφανος Κασσελάκης τη συνέχισε και το Σάββατο.

     

    Εξηγούμαστε: ούτως ή άλλως ο κ. Κασσελάκης πολιτεύεται τόσες εβδομάδες, ποζάροντας, προβάλλοντας την ιδιωτική του ζωή και συζητώντας «αδιαμεσολάβητα» με τους πολίτες —αυτό λοιπόν έκανε και το Σάββατο, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης αρκούνταν σε έναν καφέ με δημοσιογράφους στα Βριλήσσια και μια τσικουδιά στο Ηράκλειο, αντίστοιχα.

     

    Ο κ. Κασσελάκης όμως συνέχισε με τον τρόπο που ξέρει τις περιοδείες: πήρε την πιστή του Φάρλι και τον πιστό του Τάιλερ και έκαναν βόλτα στην Ερμού, για μια τελευταία ευκαιρία για σέλφι και πόζες στον πιο τουριστικό δρόμο της Αθήνας.

     

    Μετά κατέληξε σε ένα καφέ-μπαρ στο Θησείο, όπου τα είπε και με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ. Τους αποκάλυψε ότι  μέσα στην προεκλογική περίοδο έκανε 4.906 χιλιόμετρα, 14.016 αεροπορικά χιλιόμετρα και 9.813 ακτοπλοϊκά μίλια. Αυτός. Διότι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είδαμε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο…

  • Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός: Δημόσιος υπάλληλος επέστρεψε στην εργασία του ύστερα από 13 χρόνια που... αγνοούνταν με «αναρωτική»

    Την είδηση τη δημοσίευσε το tricalavoice.gr, την επιβεβαίωσε ο τοπικός δήμαρχος, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και με έναν τρόπο αποδεικνύει γιατί η χώρα μας είναι αυτή που είναι: πριν από λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά στον Δήμο Μετεώρων ένας υπάλληλος που… αγνοούνταν από το 2011, ύστερα από αναρρωτική που είχε πάρει!

     

    Ολα ξεκίνησαν την Πρωτοχρονιά, όταν με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας, από τους προϊσταμένους.

     

    Διαπίστωσε τότε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι υπάλληλοι που… εμφανίζονταν αραιά και πού. Εδωσε, έτσι, εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες. Μετά από αυτή τη διαταγή, επέστρεψε, λοιπόν, και ένας υπάλληλος που έλειπε 13 χρόνια και τρεις μήνες.

     

    Ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «Δεν παίζουμε εδώ». Το ζήτημα όμως είναι ότι κάποιοι «έπαιζαν» εδώ και πολλά χρόνια. Και καλό θα ήταν να δήλωναν και κάτι από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών, που κατά τα άλλα υπόσχεται και μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους.

     

    Ενα άλλο ερώτημα, σε πιο προσωπικό, είναι αν είναι καλά πια ο άνθρωπος αφού ήταν άρρωστος και ανίκανος να εργαστεί τόσα χρόνια. Διότι, δεν μπορεί, κάτι πολύ σοβαρό θα είχε πάθει. Βέβαια η περίπτωσή του θα αποδεικνύει ότι τελικά όντως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

     

    Τέλος πάντων, η είδηση έπαιξε και στον ΣΚΑΪ.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]




text
  • Αν ο Ανδρουλάκης ήταν προπονητής, θα του λέγαμε ότι έκανε σωστές αλλαγές


    21 Οκτωβρίου 2024, 18:23