• Ο Kasselakis έγραφε στο Google διθυραμβικές κριτικές για το καφέ που άνοιξε ο Κασσελάκης στις Σπέτσες

    Για τον πολιτικό σουρεαλισμό, αν όχι την πολιτική γελοιότητα, της παρουσίασης από τον Στέφανο Κασσελάκη της περιουσιακής του κατάστασης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του ομιλίας στη Θεσσαλονίκη, τα είπαμε, θα τα διαβάσατε και αλλού στο Protagon. Εδώ θα σταθούμε, όχι τόσο στις δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ και το αν παρανόμησε που τις είχε ενόσω ήταν αρχηγός κόμματος, αλλά σε μια επιχείρηση που δημιούργησε στη χώρα μας: στο μονοσέλιδο excel που παρουσίασε υπάρχει αναφορά στην εταιρεία «Pura Vita».

     

    Πρόκειται για ένα καφέ-εστιατόριο με υγιεινή διατροφή στις Σπέτσες, το οποίο, σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, ιδρύθηκε πέρυσι, τον Μάιο του 2023 και ο κ. Κασσελάκης κατέχει το 75%. Υπάρχει εξάλλου και φωτογραφία του συζύγου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ, στο πάγκο του καταστήματος.

     

    Το ενδιαφέρον και το αστείο είναι ότι αν πάει κανείς στη σελίδα της εταιρείας στο Google, μπορεί να βρει στις αξιολογήσεις του «Pura Vita» διάφορες διθυραμβικές κριτικές με ονοματεπώνυμο: από έναν λογαριασμό που ονομάζεται Stilianos Kasselakis, από τη Susan Kasselakis, αλλά… και από τον Stefanos Kasselakis.

  • Η Σοφία Μπεκατώρου παραδέχεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στοχοποιήσει τη Μαρέβα

    Μένουμε στη σφαίρα του «πόθεν έσχες» για να πούμε ότι η Σοφία Μπεκατώρου, υποψήφια ευρωβουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) του ΣΥΡΙΖΑ, ολυμπιονίκης της ιστοπλοΐας και πρωθιέρεια του κινήματος #MeToo, ζορίστηκε λίγο αλλά παραδέχτηκε ότι το κόμμα της είχε στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

     

    Η κυρία Μπεκατώρου εμφανίστηκε στο κανάλι ONE και στην εκπομπή του Σταμάτη Ζαχαρού και στην αρχή διαμαρτυρήθηκε: «Υπάρχει συνεχώς μία ρητορική γύρω από το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Εστιάζουμε πολύ και στο προσωπικό», είπε, για να συμπληρώσει: «και οι αναφορές στο Πόθεν Έσχες τη συγκεκριμένη στιγμή που γίνονται έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό».

     

    Οταν όμως ρωτήθηκε, για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο παρελθόν στοχοποιήσει την κυρία Γκαμπόφσκι-Μητσοτάκη, η κυρία Μπεκατώρου που τόσο αγώνα έδωσε για να σπάσει η πατριαρχία και η τοξική αρρεωνοπότητα στη χώρα μας, απάντησε: «κοιτάξτε, ενδεχομένως  το ‘κάναν, εγώ δεν είμαι υπέρ αυτών των πρακτικών»…

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]




text
  • Εν τω μεταξύ, τρεις εβδομάδες τώρα περιμένουμε «από ώρα σε ώρα» το Ιράν να επιτεθεί


    19 Αυγούστου 2024, 07:52