• Ο Χήτας αποκάλεσε «Σπύρο» τον Αδωνι Γεωργιάδη και την πλήρωσε ο... Δουδωνής

    Σε γενικές γραμμές είναι μια υποτονική προεκλογική εκστρατεία, στα όρια της νύστας —αλλά υπάρχουν και κάποιες στιγμές από παλιά, από αυτές που, όπως λένε στο αθλητικό ρεπορτάζ, φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα.

     

    Μια τέτοια συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στο πάνελ που έστησε η Μαρία Αναστασοπούλου για την εκπομπή της «Arena». Οπου υπήρχαν και βαριά ονόματα, αλλά και προβοκάτορες —και υπήρχαν και κάποιοι σοβαροί που απορούσαν πού έμπλεξαν.

     

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, άρχισε να τσακώνεται με τον Κώστα Χήτα, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης, όταν ο τελευταίος άρχισε να αραδιάζει τις γνωστές θεωρίες για τα μυθικά κοιτάσματα που θα δώσουν συντάξεις 3.000 και 4.000 ευρώ.

     

    Κάπου, λοιπόν, η μπουρδολογία και κάπου το ταμπεραμέντο του κ. Γεωργιάδη, τα πράγματα ξέφυγαν —και ο κ. Χήτας φρόντισε να το φυτιλιάσει: αποκαλώντας τον υπουργό Υγείας «Σπύρο» (το πλήρες όνομα του κ. Γεωργιάδη είναι Αδωνις-Σπυρίδων, αλλά έχει κρατήσει το πρώτο).

     

     

    «Το “Σπύρο” γιατί το λες; Υποτιμητικά;» του ζήτησε τον λόγο ο κ. Γεωργιάδης.

     

    «Καθόλου. Είναι ωραιότατο όνομα: Αδωνις-Σπυρίδωνας Γεωργιάδης. Έχεις δύο ονόματα», απάντησε ο κ. Χήτας.

     

    «Γιατί λες δύο; Εγώ θέλω το Αδωνις. Το Αδωνις επιλέγω» του ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

     

    «Θα σε λέω Αδωνι, συγχαρητήρια» του έδωσε το χέρι ο κ. Χήτας.

     

    «Μην το ξανακάνεις», τον προειδοποίησε ο κ. Γεωργιάδης.

     

    Η πλάκα σε όλο αυτό ήταν ότι ανάμεσά τους ήταν ο Παναγιώτης Δουδωνής, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που μάταια προσπαθούσε να μιλήσει σοβαρά και να συγκρατήσει τα γέλια του.

     

    Στο τέλος απλώς είπε: «Εγώ τι σας έφταιξα;»

  • Ο Κασσελάκης λέει ότι υπάρχει τριβή στην προσωπική του ζωή με τον Τάιλερ, λόγω πολιτικής

    Σε άλλα νέα, ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να εκθέτει την προσωπική του ζωή —και μετά να διαμαρτύρεται για το κακό που του κάνει αυτή η υπερέκθεση.

     

    Ο κ. Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση, στον Τάσο Τρύφωνος και στον Alpha Kύπρου, και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, αποκαλύπτοντας ότι είναι το στήριγμά του, ότι θα ήθελε να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί και ότι η σχέση τους έχει ήδη μια τριβή λόγω της μεγάλης αυτής αλλαγής στη ζωή τους και της ενασχόλησής του με την πολιτική.

     

    Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για τη σχέση του με τον Τάιλερ σε αυτό το νέο πλαίσιο της ζωής του, ο κ. Κασσελάκης απάντησε:

     

    «Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή, ένα βάρος γιατί πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον, δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Έχω μεγάλο κόστος και οικονομικό και συναισθηματικό αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το βάρος που έχει ο έλληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω».

     

    Για το αν ο σύζυγός του δεν ήθελε την ενασχόλησή του με την πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.  Κασσελάκης απάντησε: «Ο Τάιλερ δεν ήταν ότι δεν ήθελε, αλλά φοβόταν. Ηξερε ότι θα άλλαζε η ζωή μας, θα ήταν μια μετάβαση από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα άρα ήταν μια διαδικασία που την ακολουθούσαμε σταδιακά και την πήραμε».

     

    Και συνέχισε: «Εχει συνηθίσει τις κάμερες αλλά δεν του είναι εύκολο πάντα να κρατάει το χαμόγελο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένα διαμάντι, είναι εξαιρετικά αγαπητός στους Ελληνες, το οποίο εμένα μου ζεσταίνει την καρδιά, είναι πιο αγαπητός από εμένα, στην Κέρκυρα έσπασε έναν μπότη, βγήκα εγώ στο μπαλκόνι, υπήρχε ένα κύμα, βγήκε ο Τάιλερ έγινε χαμός».




text
  • Εν τω μεταξύ, τρεις εβδομάδες τώρα περιμένουμε «από ώρα σε ώρα» το Ιράν να επιτεθεί


    19 Αυγούστου 2024, 07:52