• Ο Κασσελάκης το γυρίζει: 100% τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς

    Για τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Attica TV για τη Χαμάς που «έχει ένα μέρος» το οποίο όντως κάνει τρομοκρατικές ενέργειες –διότι η οργάνωση έχει και άλλο «μέρος», που κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει «ανθρωπιστική βοήθεια»– θα τα διαβάσατε στη χθεσινή Βαβέλ. Οπως και για την οργή της ισραηλινής πρεσβείας για αυτή την αφελή, αν όχι επικίνδυνη, δήλωση του κ. Κασσελάκη.

     

    Ο κ. Κασσελάκης επανήλθε στο θέμα, διότι έδωσε κι άλλη συνέντευξη, αυτή τη φορά στο Action24, στο πλαίσιο της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» με τους Γιώργο Πιέρρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη.

     

    Φυσικά δεν ήταν μια δύσκολη συνέντευξη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ –για να καταλάβετε: σε ένα σημείο είχε την άνεση να παραπονεθεί ότι οι δημοσιογράφοι του συγκεκριμένου πάνελ του λένε συνεχώς ότι κάποιοι «τον κατηγορούν» και αμέσως ο κ. Τάκης έσπευσε να τον παρηγορήσει με την εξής κολακεία ότι οι ψηλές κορφές προσελκύουν τους περισσότερους κεραυνούς! Αυτά για τον κ. Κασσελάκη που καταγγέλει ότι υπάρχει σύστημα ΜΜΕ εναντίον του.

     

    Τέλος πάντων, ο κ. Κασσελάκης είπε τα δικά του –«είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού», «τη χειρονομία με τη γροθιά στον Αργυρό την έκανα επειδή απαντούσα σε σύντροφό μας» κλπ– ενώ τα πολιτικά θα τα διαβάσετε και αλλού στο Protagon. Εδώ θα σταθούμε στη Χαμάς.

     

    Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε για το θέμα μετά και την αντίδραση του ισραηλινού πρεσβευτή στην Αθήνα. Και προσπάθησε να εξηγήσει:

     

    «Αναφέρθηκα στις δραστηριότητες της Χαμάς. Μια ομάδα που μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές επιθέσεις, είναι τρομοκρατική οργάνωση. De facto. Εάν ένα κομμάτι -για οπουδήποτε λόγο- καλύπτει ανθρωπιστικές ανάγκες, αυτό το κομμάτι πρέπει να το αναλάβει η Δύση» είπε.

     

    Και ακολούθως, στη διευκρίνιση του δημοσιογράφου, πάλι του κ. Τάκη, ότι «άρα δίπλα από τη Χαμάς μπαίνει η λέξη τρομοκρατική οργάνωση», ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «100% μπαίνει, ναι».

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Σπίρτζης ειρωνεύεται τον Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη»

    Μένουμε στα του ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη για να πούμε ότι δεν πρέπει να συμφωνούν και όλοι στο κόμμα με αυτά που κάνει και λέει. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Χρήστου Σπίρτζη, πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή, ο οποίος μιλώντας, επίσης στο Action24, αλλά στην εκπομπή «Η επόμενη μέρα» του Σεραφείμ Κοτρώτσου, σχεδόν ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο για το άνοιγμα που έκανε στην Πλεύση Ελευθερίας και στο ΜέΡΑ25.

     

    «Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης που προς το παρόν είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Στην παρατήρηση του κ. Κοτρώτσου ότι η απάντησή του μοιάζει με έμμεση ειρωνεία, ο κ. Σπίρτζης το συνέχισε: είπε ότι κανονικά η Ζωή Κωνστανοπούλου πρέπει να κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει ενόρκως ποιοι βουλευτές του κόμματος χρηματίστηκαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

     

    «Από αυτά που έχει πει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και με τον τρόπο που τα έχει εκφέρει θα έπρεπε να την καλέσουμε να πάει σε έναν εισαγγελέα. Να πάει να καταθέσει ποιοι βουλευτές χρηματίστηκαν και ποιοι επηρεάστηκαν από τον Τραμπ για τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης.

     

    Ο ίδιος πήρε αποστάσεις και από την άρνηση Κασσελάκη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. «Στο τελευταίο συνέδριο πήραμε την απόφαση να γίνει πολιτική σύγκλιση με όλα τα κόμματα, με όλους τους φορείς. Προφανώς πρέπει να κουβεντιάσουμε και με το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ μη λες ποτέ. Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους» σημείωσε.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Καμμένος έλαβε εξώδικο από τον Ανδρουλάκη για τα όσα έγραψε για τις υποκλοπές

    Τον θυμάστε τον Πάνο Καμμένο, έτσι δεν είναι; Τον παλαιό βουλευτή της ΝΔ, που μετά έφτιαξε του Ανεξ. Ελλ. έγινε συγκυβερνήτης της χώρας, υπουργός Αμυνας, κολλητός των Συριζαίων και του Αλέξη Τσίπρα και εμπνευστής ενός συγκεκριμένου πολιτικού ύφους –«στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα»– που κυριάρχησε εντός και εκτός Βουλής, αλλά που μετά δεν βρήκε ούτε την ψήφο του και αποχώρησε από την πολιτική;

     

    Ε, λοιπόν, επέστρεψε –με κάποιον τρόπο. Ο κ. Καμμένος έγραψε ένα tweet για τον Νίκο Ανδρουλάκη και την υπόθεση των υποκλοπών. Ανορθόγραφο κάπως tweet, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά από έναν τύπο που κάποτε, ως υπουργός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αναρτούσε στα social media γραβάτες με φαλλούς.

     

    Σε αυτή λοιπόν την ανάρτηση, ο πρώην υπουργός Αμυνας εμφανίστηκε σαν να ξέρει ο ίδιος γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ τον κ. Ανδρουλάκη.

    Η αντίδραση ήταν άμεση. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84», ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του κ. Καμμένου για τις αθλιότητες, τις οποίες όπως είπε, διαδίδει στο Διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».

     

    Ακολούθησε εξώδικο του κ. Ανδρουλάκη προς τον κ. Καμμένο, ο οποίος εξάλλου έχει παρελθόν στο να διαδίδει διάφορα απίστευτα και συκοφαντικά για το ΠΑΣΟΚ και τους αρχηγούς του –από το ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στη 17Ν, μέχρι ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου, γιος του Ανδρέα και αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κερδοσκοπούσε εις βάρος της χώρας με τα λεγόμενα CDS (μάλιστα γι’ αυτό ο υπουργός Αμυνας καταδικάστηκε και κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση).

     

    Στο εξώδικό του, ο κ. Ανδρουλάκης ζητά από τον πρώην υπουργό Αμυνας να αποσύρει την ανάρτηση σε τρεις μέρες.




text
  • Λίγο να περίμενε ο Κασσελάκης θα μπορούσε να πει ότι την πισίνα την έχει ως δεξαμενή πυρασφάλειας


    14 Αυγούστου 2024, 18:32