• Ο Κασσελάκης από τον Αργυρό και το μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, στη δήλωση: «Δεν είναι δυνατόν στα 35 μου να αγοράζω διαμέρισμα 1,8 εκατ. ευρώ και τρεις στους τέσσερις 35 αρηδες να ζουν στο παιδικό τους δωμάτιο»....

    Στα νέα του Στέφανου Κασσελάκη, να πούμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε τις τελευταίες ημέρες το προηγούμενο δικό του ρεκόρ υπερέκθεσης και παραγωγής περιεχομένου για τα social media και τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές κουτσομπολιού –από πολιτική, μην περιμένετε και πολλά, απλώς ότι θα τα «αλλάξει όλα» (και τον ΣΥΡΙΖΑ με καταστατικό συνέδριο τον Σεπτέμβριο), «αδιαμεσολάβητα» κλπ.

     

    Μετά λοιπόν το βίντεο στο Tik Tok, όπου κυλιέται με ένα σκυλί…

    Και αφού πήγε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ για να παρακολουθήσει –από σουίτα, όχι με τους υπόλοιπους– το σόου του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού και να υψώσει την αριστερή του γροθιά –άλλωστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» δήλωσε «λαϊκός αριστερός» και ο ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος ερμηνευτής θα τραγουδήσει στον γάμο του ζευγαριού…

    Επειτα μπήκε σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για να παίξει μπάσκετ με παραολυμπιονίκες…

    Και παράλληλα άνοιξε το σπίτι του –όχι αυτό στο Κολωνάκι, που πήρε τη μιντιακή πρωτιά ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Mega, αλλά αυτό στη Νέα Υόρκη, στο οποίο ξενάγησε το free press «Down Town». Και σε αυτό το έντυπο, σε μια συνέντευξη που δόθηκε πριν λίγο καιρό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, μεταξύ άλλων:

     

    «Θεωρώ ατού πως ό,τι έχω αποκτήσει το έχω αποκτήσει εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και εκτός Ελλάδας. Τα διαπιστευτήριά μου είναι καλύτερα από όσους κυβερνούν αυτή τη στιγμή. Δεν είναι δυνατόν στα 35 μου να αγοράζω διαμέρισμα 1,8 εκατ. ευρώ και τρεις στους τέσσερις Έλληνες από 18 μέχρι 35 ετών να ζουν στο παιδικό τους δωμάτιο, παρότι πολλοί έχουν κάνει εξαιρετικές σπουδές και διαθέτουν προσόντα. Αυτά θέλω να αλλάξω».

     

    Πώς θα τα αλλάξει; Ελα ντε! Πιθανότατα με ακόμα περισσότερες αναρτήσεις ως influencer.

     

    Τώρα, πώς όλη αυτή η επίδειξη πλούτου δεν είναι προσβλητική για ανθρώπους που έχουν όντως σπουδάσει και δεν έχουν ξεκινήσει με την άνεση μιας οικογενειακής περιουσίας και μάλιστα γίνεται από έναν άνθρωπο που το «πόθεν έσχες» του είναι από τα μεγάλα μυστήρια της ανθρωπότητας, είναι και αυτό κάτι που λέει πολλά —και όχι μόνο για τον κ. Κασσελάκη, αλλά και για όλους τους άλλους που ξερογλείφονται με την προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ο Κουτσούμπας ως Ρόμπιν του Μπάτμαν

    Βέβαια, όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ελαφρύνουν το κλίμα και να κερδίσουν τα λεγόμενα «δυναμικά» κοινά. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, για παράδειγμα, γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, βρέθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, όπου επισκέφτηκε,. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την έκθεση «The Comic Con vol.8».

     

    Εκεί λοιπόν φωτογραφήθηκε και με τον Μπάτμαν, τον γνωστό μασκοφόρο εκδικητή της DC Comics, σε μια φωτογραφία που υπό κάποιες συνθήκες θα μπορούσε να κάνει τον σύντροφο γενικό γραμματέα να είναι ο Ρόμπιν.

    Οπως μάλιστα σημείωσε εύστοχα η Μυρτώ Λιαλιούτη στην στήλη της στα «Νέα»:

     

    «Ηξερε ο Κουτσούμπας τι έκανε: αν υπάρχει ένας σούπερ ήρωας που αριστερίζει, απαρνούμενος την τάξη του για να σώσει την εργατιά του Γκόθαμ Σίτι, αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπάτμαν».

  • Συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

    Μένουμε στη Θεσσαλονίκη, για να σημειώσουμε την πολιτική τύχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα στην πόλη για να μιλήσει για το Μετρό της —θα λειτουργήσει τον Νοέμβριο— λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να πει ένα δυο λόγια για τον Δικέφαλο του Βορρά κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τις επεκτάσεις του Μετρό —ακόμα δεν το είδαμε και θα έχουμε και επεκτάσεις, αλλά τέλος πάντων.

     

    Για να γίνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα για τον κ. Μητσοτάκη, σε όρους πολιτικής επικοινωνίας, είχε την τύχη να συναντήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον προπονητή-γκουρού του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της ομάδας.

     

    Η συνάντηση έγινε στις «Επτά Θάλασσες», το φημισμένο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, όπου ο Πρωθυπουργός συνέτρωγε με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Κατά το ρεπορτάζ, ο κ. Λουτσέσκου έτρωγε και αυτός με τη δική του παρέα στο εστιατόριο. Οι δύο άνδρες χαιρετήθηκαν, ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον ρουμάνο τεχνικό —που παραδόξως δεν φορούσε το σκουφί του— και συζήτησαν για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Champions League.

    Για την Ιστορία, να πούμε ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε εκτιμήσει, σε ανύποπτο χρόνο και σε συνάντησή του με σαλονικιούς φιλάθλους, ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.




text
  • Στέφανε δεν τους λες να ξεσκονίσουν καμιά κάλπη;


    7 Σεπτεμβρίου 2024, 10:39