• Ο Παύλος Μαρινάκης αποδοκίμασε στο μπρίφινγκ τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι

    Για τα νηπιακού επιπέδου χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό της Eurovision –πόσο κρίμα να έχεις κάνει τέτοια πορεία και να φτάνεις να σε μνημονεύουν ή να σε θυμούνται για τέτοια συμπεριφορά– τα είχατε διαβάσει από την Παρασκευή.

     

    Μετά από αυτά και αφού η κυρία Σάττι τραγούδησε στον τελικό και κατετάγη 11η, το θέμα της έφτασε να απασχολεί και το μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών. Τη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κλήθηκε να σχολιάσει το χασμουρητό της ελληνίδας τραγουδίστριας αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τις δηλώσεις των δύο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής που συστήθηκαν σε συνέντευξη ως Ελληνες-Τούρκοι της Δυτικής Θράκης. (Οι Χουσεΐν Σετιντάς και Γιασόν Αμέτογλου, σε συνέντευξη που έδωσαν σε κανάλι του Αζερμπαϊτζάν μετά την ελληνική εμφάνιση, μίλησαν τουρκικά και σε σχετική ερώτηση δήλωσαν «Ελληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».)

     

    «Οταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του έλληνα φορολογούμενου πρέπει να προσέχει την συμπεριφορά του την δημόσια εικόνα του και την συμπεριφορά του γενικότερα», ήταν η απάντηση του κ. Μαρινάκη.

  • Ο Κασσελάκης παρουσίασε το προεκλογικό του τρέιλερ - με το πρόσωπό του να κυριαρχεί και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται ελάχιστα

    To περασμένο Σάββατο έκανε την πρεμιέρα του, σε Μαρούσι, Χαλάνδρι και Νέα Ιωνία, το προεκλογικό τρέιλερ του ΣΥΡΙΖΑ –σωστότερα: το προεκλογικό τρέιλερ του Στέφανου Κασσελάκη καθώς τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ψάξεις πολύ για να την εντοπίσεις.

     

    Καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την προεκλογική καμπάνια αποκλειστικά πάνω του, σε ένα one man show, με αυτοαναφορικές αναρτήσεις στα social media, συνεντεύξεις στις οποίες απαντά μόνο στις ερωτήσεις που του αρέσουν κλπ., στο τρέιλερ που ήρθε από τη Βρετανία για να συνδράμει τις περιοδείες του, κυριαρχεί το πρόσωπό του και το σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα», αλλά ο τίτλος του κόμματος είναι υποβαθμισμένος στο πίσω μέρος, σαν να είναι οι πινακίδες κυκλοφορίας.

     




text
  • Εμπρός για το “À tout à l’heure”, αλλά μάλλον θα μας περιμένει η Λεπέν


    7 Ιουλίου 2024, 20:46