• Ο Παπανώτας συνεχίζει τις αιχμές για τον Κασσελάκη: «Οταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση λαμβάνεις υπ' όψιν και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν»

     

    Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε όσα είπε στον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha –είπε, ας πούμε, ότι θέλει να λύσει σε οκτώ χρόνια πρωθυπουργίας του το Δημογραφικό, θα μας κάνει και παιδιά, δηλαδή, ο Στέφανος–, αλλά δεν απέφυγε την κριτική εκ των έσω.

     

    Και όταν λέμε «εκ των έσω», δεν εννοούμε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο τη συχνότητα του Alpha που είναι κάτι σαν δεύτερο σπίτι του προέδρου. Και όχι δεν τον αντέκρουσε τόσο ο κ. Σρόιτερ που άκουγε ευτυχισμένος, απ’ αλλού ήλθε η κριτική.

     

    Βγήκε λοιπόν ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και απάντησε στον κ. Κασσελάκη για τα όσα είπε για το θέμα του αποκλεισμού του από το ευρωψηφοδέλτιο.

     

    [Για όσους δεν ασχολούνται με τηλεοπτικές κωμωδίες καταστάσεων να πούμε, εν τάχει, ότι ο κ. Παπανώτας ήταν υποψήφιος στις προκριματικές που ψήφισαν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, έσκισε βγαίνοντας δεύτερος, αλλά τελικά ο κ. Κασσελάκης τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο επειδή προέκυψε εκείνη η παλαιότερη σεξιστική δήλωσή του για τις γυναίκες και όπως είπε ο πρόεδρος άκουσε τις «αρχές» του]

     

    «Δεν άκουσε εμένα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο, εάν δεν κάνω λάθος», σχολίασε ο κ. Παπανώτας, από τους πανελίστες της εκπομπής, για να συμπληρώσει:

     

    «Οταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο λόγω κάποιων πραγμάτων που άκουσες μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη. Ενα αυτό. Δεύτερον. Οταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση λαμβάνεις υπ’ όψιν κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν. Μπήκαν στον κόπο, άφησαν μια ωραία Κυριακή με 35 βαθμούς Κελσίου και αντί να πάνε στην παραλία πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο τμήμα και επέλεξαν έναν άνθρωπο. Αυτούς οφείλεις να τους υπολογίσεις», είπε.

     

    Αλλά σιγά μην τα υπολογίζει αυτά ο κ. Κασσελάκης…

     

  • Η Εύα Καϊλή λέει ότι δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα πάει να ζήσει στην Ιταλία

    Την Εύα Καΐλη τη θυμάστε, έτσι δεν είναι; Τη μεγάλη ελπίδα της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας που εξελέγη δύο φορές ευρωβουλευτής, με την Ελιά και το Κίνημα Αλλαγής, αλλά τελικά βρέθηκε μπλεγμένη με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, το Qatargate και κατέληξε στη φυλακή; Η κυρία Καϊλή, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στην Corriere della Serra, τώρα που ολοκληρώθηκαν οι θητείες των ευρωβουλευτών εν όψει των ευρωεκλογών. Και είπε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

     

    «Θα έρθω να ζήσω στην Ιταλία, μια χώρα εγγύησης. Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν» είπε, για να προσθέσει:

     

    «Εγώ βρίσκω τη σιωπή ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξωφρενική για έναν τέτοιο αντισυνταγματικό περιορισμό του δικαιώματός μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να μιλήσω για όλα όσα έχουν διαρρεύσει και επιβουλεύονται έντεχνα εναντίον μου. Ελπίζοντας σε ένα πολιτικό πλεονέκτημα, η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα και το κόμμα μου S&D, προσπάθησαν, προεκλογικά, να κρύψουν την αδυναμία τους να σεβαστούν τις αρχές της Ένωσης και να διαφυλάξουν τις ελευθερίες και τα προνόμια των βουλευτών. Δημιουργήθηκε ένα επικίνδυνο προηγούμενο που επιτρέπει στη δικαστική εξουσία να ανακατεύεται στην πολιτική, υπονομεύοντας ανεπανόρθωτα την ακεραιότητα του ευρωπαϊκού θεσμικού οργάνου».




text
  • Ο Δούκας άρχισε την αντιπολίτευση. Στον Ανδρουλάκη, σε ποιον άλλον;


    21 Οκτωβρίου 2024, 20:27