• Ο Κασσελάκης ορκίστηκε στη Θήβα, έκανε γενέθλια με λάθος κεράκια στην τούρτα και ξεκινάει τον προεκλογικό αγώνα με συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού

    Για λόγους ιστορικής καταγραφής, να πούμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ορκίστηκε, την Παρασκευή, οπλίτης του Πυροβολικού στην τελετή ορκωμοσίας στο στρατόπεδο της Θήβας και ακολούθως πήρε την προβλεπόμενη πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας.

     

    Παρόντες στην τελετή ήταν ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, που πήρε μία ακόμα γεύση από ελληνικό φολκλόρ σε αποχρώσεις του χακί, ο πατέρας του και ο πιστός του βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

    O κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στη Θήβα για να πάρει και το χαρτί της απόλυσης, ώστε να επιδοθεί ως πολίτης πλέον στον προεκλογικό αγώνα, δηλαδή να δώσει την Κυριακή συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha, του καναλιού που έχει αναλάβει σχεδόν εργολαβικά την προβολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Ο κ. Κασσελάκης, από τους λίγους που κατάφεραν να μετατρέψουν σε lifestyle μαγκαζίνο και τις αγγαρείες στον στρατό —μια μεταμοντέρνα εκδοχή τού εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει ο στρατός— έδωσε στη δημοσιότητα και μια σειρά από φωτογραφίες του, με απόσπασμα του όρκου του.

     

    Ακολούθησε εξάλλου ένα μίνι πάρτι για τον κ. Κασσελάκη σε ψαροταβέρνα στη Θήβα, όπου είχε καλέσει συμπολεμιστές του από τον θάλαμο και συγγενείς, καθότι είχε και τα γενέθλιά του – ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1988.

     

    Εκεί τον περίμενε και μια τούρτα με κεράκι τον αριθμό 35 που σημαίνει ότι κάποιος δεν ξέρει και καλή αριθμητική. Διότι να τα κρύβει τα χρόνια του ο πρόεδρος δεν ισχύει —λίγο πριν φυσήξει, είπε «συν ένα, παιδιά», ενημερώνοντας έτσι πως κλείνει τα 36 του χρόνια.

  • Ο Κακλαμάνης στεναχωρήθηκε για τις παραιτήσεις Παπασταύρου - Μπρατάκου γιατί ήταν «οι τελευταίοι δεξιοί στο Μαξίμου»

    Για την απομάκρυνση του Σταύρου Παπασταύρου, μέχρι και την Πέμπτη υπουργού Επικρατείας, και του Γιάννη Μπρατάκου, υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, από την κυβέρνηση, επειδή τα έπιναν με τον ίδιο επιχειρηματία που το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορούσε ότι βρισκόταν πίσω από το σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης μέσω της πρότασης δυσπιστίας, γράφτηκαν πολλά και ειπώθηκαν ακόμα περισσότερα.

     

    Μια ενδιαφέρουσα πτυχή όμως ήταν αυτά που σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, βετεράνος βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, ο οποίος βγήκε την Παρασκευή στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1» και εκτίμησε πως «έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν μονόδρομος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν νομίζω ότι το έκανε με ευχαρίστηση».

     

    Ο ίδιος όμως είπε και κάτι άλλο. Ότι στεναχωρήθηκε που έφυγαν αυτοί οι δύο —μολονότι, εδώ που τα λέμε, αν ενήργησαν αυτοβούλως και πήγαν στο πάρτι του επιχειρηματία, μάλλον έδειξαν μειωμένη πολιτική αντίληψη. Γιατί στεναχωρήθηκε ο κ. Κακλαμάνης;

     

    «Στεναχωρήθηκα που έφυγαν και στεναχωρήθηκα γιατί ήταν οι μόνοι δύο δεξιοί μέσα στο Μαξίμου. Φεύγοντας αυτοί δεν έχει μείνει ούτε ένας», είπε στη συνέντευξη του στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ».

  • Ο Γεωργούλης βάζει ξανά υποψήφιος για ευρωβουλευτής

    Τον θυμάστε τον Αλέξη Γεωργούλη, έτσι δεν είναι; Εκείνον τον ηθοποιό που το 2019 τον πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ για «κράχτη» στο ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές, αυτός εξελέγη πανηγυρικά, αλλά τελικά τέθηκε εκτός ευρωομάδας επειδή τον κατήγγειλαν για βαριά κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος μιας, τουλάχιστον, γυναίκας στις Βρυξέλλες;

     

    Ε, λοιπόν, αυτός ο κ. Γεωργούλης δεν φαίνεται να πτοείται, φαίνεται τουναντίον να του καλάρεσε η Ευρωβουλή. Έτσι, θα είναι εκ νέου υποψήφιος για ευρωβουλευτής τον Ιούνιο, απλώς όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με το… Πράσινο Κίνημα.

     

    Μας ενημέρωσε σχετικά σε ανάρτησή του στο Facebook:

     

     




text
  • Το ΠΑΣΟΚ είναι μπροστά σε κενή εστία με τη μπάλα στα πόδια. Απλώς είναι ικανοί να τη στείλουν πάνω από τα δοκάρια


    9 Σεπτεμβρίου 2024, 21:16