• Μια «σκοτεινή δύναμη», τα γένια του Κασσελάκη και το μέικ απ της Γεροβασίλη πίσω από το φιλί Στέφανου - Ολγας

    Ο Νίκος Παππάς, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ και με ένα όνειρο να γίνει ο puppet master στην Κουμουνδούρου, βγήκε το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 και μίλησε για την επόμενη ημέρα στο κόμμα μετά τα όσα δραματικά συνέβησαν στο 4ο Συνέδριο – έκανε λόγο για «κρίσιμη καμπή».

     

    Αλλά αυτά είναι πια πασέ και χιλιοειπωμένα, ουδείς ασχολείται άλλωστε.

     

    Το πιο ενδιαφέρον από την εμφάνιση του κ. Παππά ήταν τα σχόλιά του για τον πολυσυζητημένο πια ασπασμό του Στέφανου Κασσελάκη και της Ολγας Γεροβασίλη στην πορεία για τα Τέμπη την Τετάρτη, όπου σε μια σκηνοθεσία της ενότητας και παρά το πένθος για τους 57 νεκρούς οι δύο τους εμφανίστηκαν μες στην καλή χαρά (άλλωστε μετά πήγαν και έφαγαν μαζί κιόλας).

     

    «Νομίζω πως μια σκοτεινή δύναμη επέβαλε το φιλί. Ήταν η μαζική συμμετοχή του κόσμου για τις διαμαρτυρίες για τα Τέμπη και η συνειδητοποίηση από όλους μας ότι εκεί είναι τα μείζονα προβλήματα με τα οποία πρέπει να αποδείξουμε ότι ασχολούμαστε», επιχείρησε να εξηγήσει ο κ. Παππάς.

     

    Είπε, δηλαδή, μια μπαρούφα. Και επειδή αυτός το άρχισε, δεν το αρχίσαμε εμείς, παραθέτουμε το απείρως πιο καλό σχόλιο του Στέφανου Κασσιμάτη στη στήλη «Πανδώρα» στα «Νέα» της Πέμπτης:

     

    «Φιλί είπατε; Δεν είμαι βέβαιος. Εγώ θα έλεγα ότι εκείνος γρατζουνάει με τα γένια του το πρόσωπό της και εκείνη αφήνει λίγη από τη βάση του μέικ απ στο πρόσωπό του».

  • H Τζάκρη παρομοιάζει τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ με την... αντιβίωση

    Τη δική της παρέμβαση για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως προέκυψε μετά το 4ο Συνέδριο, έκανε και η Θεοδώρα Τζάκρη βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Πέλλας και groupie του Στέφανου Κασσελάκη.

     

    Βγήκε στο Open και αφού κατήγγειλε τον φραξιονισμό και τις προσωπικές ατζέντες που πήγαν το κόμμα στο 17,8% (έχει βέβαια και πιο κάτω, αλλά ας το αφήσουμε αυτό για την ώρα), μίλησε για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ και των κομματικών οργάνων, περιγράφοντάς τα σαν… αντιβίωση.

     

    «Τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν μέρα παρά μέρα, τρεις φορές την ημέρα κάθε 8 ώρες, δεν το έχω δει πουθενα αλλού, σαν αντιβίωση. Συνεδριάζουν τα όργανα πάρα πολύ συχνά και καλά κάνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δημοκρατικό κόμμα. Καθόλου δεν τα αγνοούμε τα όργανα και δεν πρέπει να τα αγνοούμε», είπε.

     

    Τώρα το αν το είπε αυτό για καλό ή για κακό, ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Ο Λοβέρδος ξεκαθάρισε: «Στις 4 Μαρτίου ανακοινώνω το κόμμα για τις ευρωεκλογές - έχω το μισό ευρωψηφοδέλτιο έτοιμο»

    Σε άλλα νέα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής και πρώην υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής (όταν ονομαζόταν σκέτο Κίνημα Αλλαγής), βγήκε το πρωί της Πέμπτης στο Action24 και επιβεβαίωσε ότι το κόμμα του είναι προ των πυλών.

     

    «Τη Δευτέρα ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματός μου. Είμαι και πάλι στην πολιτική. Ας πούμε ότι σήμερα δεν είμαι ακόμη, αλλά από τη Δευτέρα θα είμαι “φουλ” και πάλι στην πολιτική»

     

    Ο κ. Λοβέρδος είπε ότι στις 4 Μαρτίου θα ανακοινώσει όνομα, σύμβολο, διακήρυξη και το site.

     

    «Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσω στοιχεία της διακήρυξης ή ό,τι άλλο θέλουν να με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι: για κόμματα άλλα, για σχέσεις, λίγο πολύ ξέρω για τι θα ερωτηθώ»

     

    Ο ίδιος είπε ότι το όνομα «είναι μία λέξη». Το σύμβολο «θα είναι δύο χρώματα».

     

    «Εχω ήδη το μισό ευρωψηφοδέλτιο έτοιμο», προσέθεσε, για να συμπληρώσει ότι θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]




text
  • Υπομονή, σε δέκα βδομαδούλες η επόμενη αργία, είναι και τριήμερο


    18 Αυγούστου 2024, 07:18