• Η σκηνοθεσία της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ: Πορεία για τα Τέμπη με φιλιά και χαμόγελα Γεροβασίλη - Κασσελάκη

    Υποτίθεται ότι η πορεία ήταν ένα μνημόσυνο – έναν χρόνο μετά το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με τους 57 νεκρούς και τα αναπάντητα ερωτήματα. Υποτίθεται επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Ολγα Γεροβασίλη τσακώθηκαν, συγκρούστηκαν μέχρις εσχάτων στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή –με το γάντι που ο ένας έριξε και η άλλη το σήκωσε, με τα «κάνε τις εκλογές μόνος σου να δούμε τι θα πάρεις», τις αποδοκιμασίες, τους κλακαδόρους.

     

    Αλλά στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κ. Κασσελάκης και η κυρία Γεροβασίλη, φωτογραφήθηκαν μονιασμένοι, με φιλιά και χαμόγελα και πορεύτηκαν έτσι μέσα στην καλή χαρά, τιμώντας τάχα τα θύματα της τραγωδίας – ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, είχε στο πέτο και ένα σηματάκι «πάρε με όταν φτάσεις» και «#δεν_ξεχνάμε».

    Καλά τα #δεν_ξεχνάμε, αλλά ακόμα καλύτερη η πόζα. Την όλη πορνογραφία της συριζαϊκής ενότητας μετά το μαλλιοτράβηγμα πριν και κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:

    ΥΓ. Λίγη ώρα μετά τα χαριεντίσματά τους στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών, οι δυο τους, ο κ. Κασσελάκης και η κυρία Γεροβασίλη συνέφαγαν και στο Παγκράτι.

  • Ράπτη - Μπρατάκος: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο

    Για όσους ενδιαφέρονται, η Ελενα Ράπτη, υφυπουργός Τουρισμού και ο Γιάννης Μπρατάκος, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, μετά τον γάμο τους –που είχε γίνει πριν δύο μήνες και είχε κρατηθεί μυστικός.

     

    Αν και η σχέση τους ήταν γνωστή από τον Σεπτέμβριο του 2022, οι δυο τους είχαν επιλέξει να την προφυλάξουν από τα αδηφάγα media, κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

     

    Το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τα τελευταία φεγγάρια» στο θέατρο «Coronet», στην οποία πρωταγωνιστεί η Αντζελα Γκερέκου, που εκτός από ηθοποιός είναι και πρόεδρος του ΕΟΤ (την πιάσατε τη σύνδεση έτσι; Υφυπουργός Τουρισμού και ΕΟΤ).

     

    Παρούσα, άλλωστε, στην πρεμιέρα ήταν και η προκάτοχος της κυρίας Ράπτη στη θέση της υφυπουργού Τουρισμού, η νυν υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία έκανε και το σχετικό instastory.




text
  • Το «Είμαι εδώ» του Κασσελάκη έγινε τραγούδι. Αντε, και μιούζικαλ


    28 Σεπτεμβρίου 2024, 07:35