• Τύφλα να έχει ο ΓΑΠ: Ο Κασσελάκης ως μάστορας βιδώνει πλακάτ πριν το συνέδριο (που δεν θα έχει και πολλούς συνέδρους)

    Το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην Ιστορία. Οχι μόνο επειδή μπορεί να γίνει το «έλα να δεις», αλλά επειδή είναι ένα συνέδριο από το οποίο λείπει το βασικό: οι σύνεδροι (είναι τέτοια η εγκατάλειψη και η απαισιοδοξία στις τοπικές οργανώσεις που οι υποψήφιοι σύνεδροι ήταν λιγότεροι από τις εκλόγιμες θέσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι «διορίστηκαν» για να συμπληρωθούν τα νούμερα).

     

    Ετσι, το πρωί της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν την έναρξη της κορυφαίας αυτής κομματικής διαδικασίας στο Τάε Κβον Ντο, ο Στέφανος Κασελλάκης έκανε –τι άλλο;– μία ακόμα ανάρτηση στα social media, με την οποία απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες –και όχι στους συνέδρους– να πάνε να ακούσουν ομιλία του.

     

    «Η ομιλία μου είναι ανοιχτή στο κοινό, δεν είναι μόνο για συνέδρους. Ελάτε, σας προσκαλώ, όλος ο κόσμος μία γροθιά για να μπορέσει να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη στην κοινωνία μας. Σας περιμένω», ανέφερε.

     

    Στο ίδιο βίντεο ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε ως μάστορας να βιδώνει πλακάτ.

    Εδειξε έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι πιάνουν τα χέρια του. Και έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου, που κάποτε είχε πιάσει τη σκούπα και καθάριζε (7ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ), να φαίνεται λίγο φλούφλης.

  • Ο Τσίπρας πήγε στη Λεωφόρο - και αυτή τη φορά έφερε γούρι στον Παναθηναϊκό

    Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάει, μπορεί να μην πάει, μπορεί να πάει και να μη μιλήσει –αλλά και να μιλήσει τι θα πει δηλαδή; Ομως ο Αλέξης Τσίπρας, βουλευτής Α’ Πειραιώς, πρώην Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πιο αποφασισμένος για το τι θα έκανε το βράδυ της Τετάρτης: πήγε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να παρακολουθήσει τον δραματικό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

     

    Με δεδομένο ότι το ματς και η πρόκριση κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και στη διαδικασία των πέναλτι, μάλλον γουρλής αποδείχτηκε ο κ. Τσίπρας στον Παναθηναϊκό.

     

    Βέβαια, την τελευταία φορά που είχε πάει στη Λεωφόρο ο κ. Τσίπρας ο Παναθηναϊκός είχε αποκλειστεί από τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά εμείς κρατάμε την τελευταία εμφάνιση και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.




text
  • Να μην ξεχάσουμε να τσακωθούμε και για το αν οι Ρωμαίοι φταίνε για τις πυρκαγιές


    14 Αυγούστου 2024, 21:30