• Αλλος «Καραμανλής» κι αυτός: Ο Κασσελάκης έπαιξε μπάλα - και τραυματίστηκε κιόλας

    Φαίνεται πως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ –και στον ύστερο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή– προσπαθούν να ταυτιστούν με τον Κώστα Αλ. Καραμανλή, τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πια βουλευτή της ΝΔ.

     

    Από τη μία έχεις τον Αλέξη Τσίπρα που όχι μόνο σιωπά –πέρα από κάτι χρησμούς και υπαινιγμούς που δημοσιεύτηκαν στο «Βήμα της Κυριακής», ουδέν– αλλά και όποτε τον βλέπεις είναι σε ψησταριές, τον αγαπημένο χώρο αναψυχής του κ. Καραμανλή.

     

    Και από την άλλη έχεις τον Στέφανο Κασσελάκη, διάδοχο του κ. Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που αποφασίζει να δείξει πόσο fit είναι, παίζοντας μπάλα –και όχι μόνο αυτό αλλά τραυματίζεται κιόλας (όπως είχε συμβεί με τον κ. Καραμανλή)!

     

    Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το Σάββατο στο πρωτάθλημα Τύπου με την ομάδα της «Αυγής», απέναντι στην ομάδα του «Sportal», φορώντας μάλιστα τη φανέλα με το Νο10 –ο Μέσι της Κουμουνδούρου, ένα πράγμα. Ωστόσο μετά από μισή ώρα αποχώρησε καθώς αντιμετώπισε μικροτραυματισμό στη γάμπα και έγινε αλλαγή.

     

    Για τους λάτρεις της στατιστικής –τι θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς τη στατιστική του;– ήταν 11 Μαρτίου, 1998, 5 μ.μ., όταν ο κ. Καραμανλής, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τότε, είχε τραυματιστεί σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Λεωφ. Αλεξάνδρας. Μετά από έξι χρόνια έγινε Πρωθυπουργός…

  • Η Κουντουρά που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ από τους ΑΝΕΛ λέει ότι «δεν άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ, εκείνοι που αποχώρησαν άλλαξαν»

    Στο όλο δράμα του ύστερου ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Κουντουρά είναι μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση:

     

    Κατ’ αρχάς έχει απομείνει να κατέχει μία από τις τελευταίες δύο έδρες που αριθμεί στην Ευρωβουλή ο ΣΥΡΙΖΑ (από τις έξι με τις οποίες είχε ξεκινήσει το 2019, ο άλλος είναι ο Κώστας Αρβανίτης).

    Κατά δεύτερον, έχει βρεθεί να υπερασπίζεται την καθαρότητα και την ιστορική συνέχεια του ύστερου ΣΥΡΙΖΑ, μολονότι η ίδια μπήκε αργά στο κόμμα: για όσους ξεχνούν, η κυρία Κουντουρά είναι μια από τις μεταγραφές του Αλέξη Τσίπρα από την πούρα λαϊκή Δεξιά (είχε ξεκινήσει την καριέρα της στην πολιτική από τη ΝΔ, αλλά στην έξαλλη εποχή των μνημονίων μεταπήδησε στους Ανεξ. Ελληνες του Πάνου Καμμένου, τον οποίο έπειτα εγκατέλειψε χαρούμενη για να γίνει ευρωβουλεύτρια™ του ΣΥΡΙΖΑ).

     

    Είπε, λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας στο Mega, ότι αυτοί που έφυγαν (οι «11») ήταν εκείνοι που άλλαξαν, δεν άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

     

    «Η Εφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Αλέξης Χαρίτσης συνδιαμόρφωσαν το πρόγραμμα και τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που εμείς υπερασπιζόμαστε. Σήμερα δεν μπορούν να τις υπερασπιστούν; Ερχονται και λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώθηκε, ότι άλλαξε θέση και δεν έχει αρχές και αξίες. Ξεκίνησε ένας πόλεμος με προσωπικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς απέναντι σε έναν πρόεδρο που είχε εκλεγεί δημοκρατικά. Λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώθηκε. Δεν αλλάξαμε εμείς, εκείνοι άλλαξαν», είπε.

     

    Το ότι η κυρία Κουντουρά, η πρωθιέρεια του εθνικιστικού μορφώματος του κ. Καμμένου, λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, ο δικός της ΣΥΡΙΖΑ, δεν άλλαξε, σημαίνει πολλά, όχι όμως απαραίτητα με τον τρόπο που το αντιλαμβάνεται η ίδια. Σημαίνει πολλά για το τι τελικά ήταν και τι παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον «κρυφό» γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη

    Μένοντας λίγο ακόμα στον κόσμο της Ευρωβουλής –των πρώην και των νυν ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ– να πούμε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης το πήρε τελικά το κορίτσι: παντρεύτηκε με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα σε στενό κύκλο, μεταξύ συγγενών και φίλων, σε εκκλησία στην Πλάκα.

     

    Ο κ. Κόκκαλης, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, ο οποίος όμως φέρεται να συζητά με τους «11», δεν είπε κάτι. Αλλά η κυρία Ματσούκα, ως σελέμπριτι, είπε και έκανε διάφορα.

     

    Κατ’ αρχάς το βράδυ της Παρασκευής, μετά το μυστήριο στον Αγιο Ιωάννη και το γεύμα στον «Διόνυσο», η ίδια συμμετείχε κανονικά στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας» όπου πρωταγωνιστεί και φρόντισε να πετάξει την ανθοδέσμη στο κοινό

     

    Επειτα, είπε ότι ήθελε ο γάμος της να είναι κρυφός.

     

    «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Και στα δικά σας», είπε στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν έξω από το «Μικρό Παλλάς», μετά την παράσταση.

     

    «Ηθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ φιλικά. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο», αρκέστηκε να πει στις σχετικές –και τόσο απελπιστικά μικροαστικά 50s– ερωτήσεις των δημοσιογράφων.




text
  • Λοιπόν σιγά-σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς και κλίμα γάμου, είναι ντροπή να τους το χαλάσουμε


    26 Αυγούστου 2024, 12:13