• Αδωνις Γεωργιάδης: Από τα μπαλ μασκέ στις επιθεωρήσεις της λαγάνας

    To τριήμερο της Aποκριάς ήταν πολύ ταιριαστό για τον Αδωνι Γεωργιάδη, έναν πολιτικό που έχει το μπρίο, αν όχι το καρναβαλικό, μέσα του.

     

    Οχι, ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν μασκαρεύτηκε· συνέχισε να φορά τη στολή του υποψηφίου του Βορείου Τομέα Αθηνών, ρόλος που απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες εμφανίσεις.

     

    Το βράδυ το Σαββάτου, λοιπόν, πήγε μαζί με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, σε ένα μπαλ μασκέ για τα γενέθλια της τηλεπαρουσιάστριας Εμης Λιβανίου.

     

    Πιο ενδιαφέρον ωστόσο, είχε η εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας. Όπως μας ενημέρωσε, μέσω social media, πρωί πρωί πήρε την κυρία Μανωλίδου από το χέρι —λες και είναι βοηθός υπουργού— και επιθεώρησαν φούρνους για να διαπιστώσουν πόσο πουλάνε τη λαγάνα.

     

  • Η Αχτσιόγλου με καπελίνο σε αποκριάτικο πάρτι στο Περιστέρι

     

    Η Εφη -Ευτυχία Αχτσιόγλου βρίσκεται σε μια ασυνήθιστη για την ίδια θέση. Πρέπει να δώσει τη μάχη του σταυρού, διότι έως τώρα είναι βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στις επικείμενες εκλογές θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα Αθηνών, όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος: από τον σεβάσμιο Γιάννη Δραγασάκη, ως τη δικτυωμένη από τις ημέρες της στην Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου και από τον παλαιό γραμματέα της ΚΕ Δημήτρη Βίτσα, ως τον πολιτικό survivor Παναγιώτη Κουρουμπλή.

     

    Έτσι, η κυρία Αχτσιόγλου είναι συνεχώς παρούσα στις περιοχές της εκλογικής της περιφέρειας, ακόμα και αν χρειαστεί να φορέσει ένα καπελίνο για να δείξει ότι συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

     

    Την Κυριακή, η 38χρονη βουλευτής πήγε μαζί με τον γιο της στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram δηλώνοντας ότι πέρασε τέλεια — διότι αν δεν το πεις και φωτογραφηθείς στα social media δεν έχει και νόημα να πας.

     

  • Ο Γιώργος Παπανδρέου στο καρναβάλι της Πάτρας

    Μένουμε σε ρυθμούς αποκριών, για να πούμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, έδωσε το «παρών» στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πάτρα.

     

    Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου έκανε και δηλώσεις στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Ionian Channel: «Η Πάτρα μετά από αρκετά χρόνια ξανά χορεύει με τους ρυθμούς του Καρναβαλιού» είπε, στους παρουσιαστές του σχετικού τηλεοπτικού σόου που τον πλησίασαν, κατά την έναρξη της μεγάλης παρέλασης, το μεσημέρι της Κυριακής.

     

    «Καλωσορίζουμε όσους αποφάσισαν να έρθουν να γλεντήσουν, ευχόμαστε καλές στιγμές να περάσουν» προσέθεσε.

     

    Τέλος πάντων, επειδή γούστα είναι αυτά, όποιος θέλει να δει τι έγινε και τι ειπώθηκε στο καρναβάλι της Πάτρας μπορεί να δει εδώ [απολαύστε υπεύθυνα]:




text
  • Στέφανε, όλα αυτά στο Μαϊάμι θα τα ξεχάσεις σε λίγες μέρες


    12 Οκτωβρίου 2024, 23:14