• Αφού επιτέθηκε στον Πολάκη, ο Αδωνις Γεωργιάδης ποζάρισε αγκαλιά με τον Νίκο Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ

    «Υπάρχουν δεκαετίες που δεν συμβαίνει τίποτα και εβδομάδες που συμβαίνουν δεκαετίες», έλεγε ο Λένιν. Αυτή η εβδομάδα που τελειώνει έχει κάτι από τη ρήση του ηγέτη των Μπολσεβίκων.

     

    Και εξηγούμαστε: την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και όλο το σύστημά του έδιναν αγώνα μέχρις εσχάτων στη Βουλή, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και σε μια προσπάθεια να φθαρεί η πολιτική ηγεμονία της ΝΔ, ένας από τους κύριους εκφραστές του «έξαλλου» ΣΥΡΙΖΑ των προηγούμενων ετών, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Καρανίκας, ποζάριζε χαρούμενος με τον Αδωνι Γεωργιάδη, υπουργό Ανάπτυξης, αντιπρόεδρο και κύριο εκφραστή της επιθετικής-φωνακλάδικης πλευράς της ΝΔ.

     

    Τι συνέβη και ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού, όταν ένοικος στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, έφτασε στο σημείο να φωτογραφίζεται με τον κ. Γεωργιάδη, λίγες ώρες μάλιστα αφότου ο τελευταίος είχε επιτεθεί με ανοίκειες εκφράσεις κατά του άλλου ανθρώπου του κ. Τσίπρα, του Παύλου Πολάκη;

     

    Οι δυο τους βρέθηκαν στα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, που λειτουργεί πλέον στην Κόρινθο.

     

    Ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης έχει και στο πρόσφατο παρελθόν αποδώσει τα εύσημα στον κ. Καρανίκα για τις πρωτοβουλίες του προκειμένου να προωθηθεί η μπίζνα της φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας –πρωτοβουλίες που τότε, επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και κ. Καρανίκα, η ΝΔ είχε αντιμετωπίσει με σκεπτικισμό, αν όχι με εχθρικότητα.

     

    Αλλά επειδή business is business που θα έλεγε και ο Λένιν, οι δυο τους βρέθηκαν πασίχαροι στα εγκαίνια του εργοστασίου και μας χάρισαν ευχάριστα ενσταντανέ:

    Ο κ. Γεωργιάδης περιέγραψε και την πορεία της υπόθεσης της φαρμακευτικής κάνναβης και του ρόλου του κ. Καρανίκα, σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook.

     

  • Ο Θάνος Πλεύρης δεν διάβαζε «Λούκυ Λουκ» όταν ήταν μικρός...

    Μένουμε στο ευρύτερο πολιτικό σύμπαν του Αδωνι Γεωργιάδη, για να επισημάνουμε ότι στον καβγά του με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή, ο υπουργός Ανάπτυξης βρήκε έναν πρόθυμο διαδικτυακό χειροκροτητή: ήταν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος όχι μόνο δεν δυσφόρησε με το επίπεδο του «διαλόγου» που είχαν οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

     

    Ο κ. Πλεύρης, με ειρωνική του ανάρτηση στο Twitter, είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν άδικος που συνέκρινε τον κ. Πολάκη με τον Ραν Ταν Πλαν –η σύγκριση ήταν, λέει, αδικία όχι για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τον συμπαθέστατο σκύλο του «Λούκυ Λουκ».

     

    Μόνο που ο κ. Πλεύρης, με αυτήν την ανάρτησή του, δεν προκάλεσε μόνο την οργή του κ. Πολάκη, αλλά αποκάλυψε και ότι δεν είχε διαβάσει και πολύ «Λούκυ Λουκ» όταν ήταν μικρότερος –άλλα αναγνώσματα θα είχαν στο σπίτι των Πλεύρηδων. Εγραψε λοιπόν τον σκύλο του Λούκυ Λουκ ως «Ραταπλάν» και όχι Ραν-Ταν-Πλαν, που είναι το σωστό.

     

    Ας δημοσιεύσουμε ένα σκίτσο για να το μάθει και ο υπουργός Υγείας –ποτέ δεν είναι αργά.

  • Ο Ραγκούσης έφτασε στο σημείο να συνδέσει το πρόγραμμα των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού με το Predator

    Για όσους αμφέβαλλαν κατά πόσον τα πάντα έχουν γίνει χυλός στην εγχώρια πολιτική και πόσο έχει ποτίσει το δέντρο της ελληνικής δημοκρατίας με το νερό των ψεκασμένων και των συνωμοσιολόγων, την απάντηση έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε διεκδικητής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

     

    Μιλώντας στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης έφτασε στο σημείο να μπλέξει τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της Covid-19, επειδή αυτό γινόταν μέσω SMS!

     

    O κ. Ραγκούσης επικαλέστηκε καταγγελία πολίτη, ο οποίος σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέμενε μήνυμα για τον εμβολιασμό του αλλά το κινητό του μολύνθηκε από SMS του περιβόητου λογισμικού Ρredator.

     

    Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «πολίτης του οποίου το κινητό παγιδεύτηκε με Predator δέχθηκε μήνυμα με παραποιημένη τη διεύθυνση emvolio.gov.gr».

     

    «Αντί να πάρει το κανονικό SMS για το ραντεβού του εμβολιασμού, πήρε SMS με Predator. Πώς γνώριζαν οι χειριστές του Predator το αυστηρά προσωπικό δεδομένο του πολίτη; Ο πολίτης πάτησε το link και επιμολύνθηκε», κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αγνοώντας ότι έτσι ρίχνει κι άλλο νερό στον μύλο των ψεκασμένων. (Εκτός βέβαια και αν δεν το αγνοούσε, αλλά το έκανε επί τούτω –και οι ψεκασμένοι ψηφίζουν.)

     

    Στους ισχυρισμούς του κ. Ραγκούση έσπευσε να απαντήσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, εξηγώντας ότι «υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι να αποκτήσει κανείς πρόσβαση με υφαρπαγή στοιχείων του χρήστη, το σύστημα αυτό το χρησιμοποιούν 40.000 φαρμακοποιοί και τα ΚΕΠ».

     

    Εγκάλεσε, δε, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για υιοθέτηση θεωριών συνωμοσίας. «Πάμε να το διαλύσουμε, ρίχνουμε λάσπη επειδή έχουμε εκλογές, ε, κάπου φτάνει», του είπε χαρακτηριστικά.




text
  • Σήμερα οι ψυχίατροι δέχονται μόνο Ολυμπιακούς


    19 Απριλίου 2024, 15:52