• Ο Λεβέντης ξαναβγήκε στον Λιάγκα και μίλησε για το όνειρό του, τον διάδοχό του και για μια πιθανή έξοδο με τον Μητσοτάκη

    Είκοσι πέντε ημέρες. Τόσες άντεξε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μακριά από τον Γιώργο Λιάγκα, παρουσιαστή μιας πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 (όπως επίσης τόσες άντεξε και ο κ. Λιάγκας χωρίς τη σοφία και τα προβλεπόμενα ratings του κ. Λεβέντη).

     

    Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, o πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επανεμφανίστηκε στην εκπομπή «Το πρωινό», όπου τον περασμένο Δεκέμβριο είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του –η διαφορά ήταν ότι τότε είχε μιλήσει από το σπίτι του, ενώ τώρα ο κ. Λεβέντης πήγε στο στούντιο.

     

    Και έδωσε το αναμενόμενο ρεσιτάλ. Αφού ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα συμμετάσχει κανονικά στις επόμενες εκλογές –«θα κατέβουμε στις επόμενες εκλογές, είμαστε κεντρώο κόμμα, δεν μας εκφράζει κανένας άλλος χώρος. Θεωρούμε χρέος μας να κατεβούμε στις εκλογές»– γκρίνιαξε που τον «έχουν ξεχάσει τα κανάλια» (μιλώντας από κανάλι) και κατήγγειλε ότι δεν βγαίνει το κόμμα του στις δημοσκοπήσεις, επειδή δεν μπαίνει σαν ερώτημα.

     

    Ο ίδιος προσδιόρισε και την πολιτική αγορά-στόχο του: «Ενα σοβαρό κομμάτι του λαού, το 40%, δεν εκπροσωπείται από τα κόμματα. Αυτούς εκπροσωπούμε εμείς».

     

    Επειδή όμως αυτά, από έναν πρόεδρο το κόμμα του οποίου πήρε στις τελευταίες εκλογές 1,24%, δεν προσφέρουν τηλεθέαση, η συζήτηση πήγε στους πολιτικούς αρχηγούς.

     

    Ο κ. Λιάγκας ρώτησε πχ. τον κ. Λεβέντη αν απόψε έπρεπε να βγει με κάποιον από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, ποιον θα προτιμούσε για να περάσει κάπως πιο ευχάριστα. «Μάλλον με τον Μητσοτάκη, ε;» πρότεινε ο παρουσιαστής.  «Ναι, ίσως, αλλά πρέπει να αλλάξει πολιτική. Με την ενισχυμένη αναλογική κλέβει έδρες», απάντησε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος είπε για τον Πρωθυπουργό: «Είναι καλό παιδί, αλλά έχει κολλήσει στο ότι δεν θέλει την απλή αναλογική».

     

    Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να μοιάσει του Ανδρέα Παπανδρέου, όμως εκείνος πρόδωσε κι εγώ όταν ήταν Πρωθυπουργός του έλεγα να εμπνευστεί, αλλά να μην τον μιμείται».

     

    Οσο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι έχει την πληροφορία ότι, «ο πατέρας του Νίκου Ανδρουλάκη είναι φίλος του Σημίτη. Είναι ένας από τους διορισμένους και αυτούς εγώ δεν τους εκτιμώ».

     

    Εκτίμησε, δε ότι, στις επόμενες εκλογές θα βγει η Νέα Δημοκρατία και θα κάνει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

     

    Κλείνοντας είπε ότι στα 71 του χρόνια θέλει να εκλεγεί ξανά, για να αποδείξει πως είναι ικανός, αφού «όταν στη Βουλή, υπήρχε ένα σχέδιο και έφευγαν ένας ένας βουλευτής έμεινε ο κόσμος με την εντύπωση ότι ήμουν ανίκανος να αμυνθώ».

     

    Τόνισε ότι προσωπικό του όνειρο είναι «να μπει ξανά η Ένωση Κεντρώων στη Βουλή και τότε να ορίσω διάδοχο».

  • Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Παύλος Χρηστίδης

    Ενα ευχάριστο νέο στην οικογένεια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Ο Παύλος Χρηστίδης, πρώην εκπρόσωπος του κόμματος και διεκδικητής της αρχηγίας, έγινε ξανά μπαμπάς.

     

    Η σύζυγος του κ. Χρηστίδη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη δεύτερη κόρη του ζευγαριού. Το όλο γεγονός δημοσιοποιήθηκε στα social media από τον κ. Χρηστίδη, ο οποίος στις προσεχείς εκλογές θα πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπου λέγεται μάλιστα ότι έχει πολύ καλές δημοσκοπικές επιδόσεις.

     

    Να ευχηθούμε κι εμείς τα καλύτερα, υγεία και κάθε ευτυχία!




text
  • Ο Στέφανος δεν θα καλέσει τον Μητσοτάκη στον γάμο του. Καθόλου, μα καθόλου χιούμορ


    23 Απριλίου 2024, 22:17