• Αντί για βουνό πόζες στη θάλασσα: Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης άλλαξε γνώμη

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήγε τελικά στο Μέτσοβο, όπως είχε ο ίδιος ανακοινώσει, για να περάσει τις γιορτές και να πάρει τις αποφάσεις του. Το είχε πει σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, λίγο μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού, ότι θα πήγαινε στο βουνό, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη, πήγε στα Χανιά για λίγη θάλασσα.

     

    Μάλιστα ο Πρωθυπουργός ανήρτησε την Τρίτη και σχετική οικογενειακή φωτογραφία από την παραλία κάνοντας και ένα διακριτικό τρολάρισμα: «από το βουνό στη θάλασσα» (και μια φατσούλα με γέλια).

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

    Το τι έκανε τον κ. Μητσοτάκη να αλλάξει γνώμη και προορισμό δεν θέλει και πολλή σκέψη. Δεν ήταν ο ανοιξιάτικος καιρός. Ηταν ότι μόλις αποκάλυψε πού σκόπευε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων, άρχισαν διάφοροι επίδοξοι πολιτευτές της ΝΔ να κλείνουν στο Μέτσοβο για να τον πετύχουν –έρχονται εκλογές βλέπετε. Ετσι, ο κ. Μητσοτάκης τους την έσκασε (φατσούλα με γέλια).

  • Ο Γιώργος Καραμέρος για αντικαταστάτης του Νάσου Ηλιόπουλου

    Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Νάσου Ηλιόπουλου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ –προκειμένου να πολιτευτεί στην Α’ Αθηνών– έχει ανοίξει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο νέος πορτ παρόλ της Κουμουνδούρου.

     

    Η θέση δεν είναι εύκολη, πρέπει να είναι ένας έμπειρος στα των ΜΜΕ αλλά και ένας… war time εκπρόσωπος που θα δίνει καθημερινές μάχες για να ροκανίσει το ευρύ δημοσκοπικό προβάδισμα της ΝΔ. Σύμφωνα μάλιστα με την «Καθημερινή της Κυριακής», έχουν πέσει δύο ονόματα στο τραπέζι.

     

    Εγραψε το «Θεωρείο»:

     

    «…Ο αντικαταστάτης του Νάσου Ηλιόπουλου καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Ακουσα όμως δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Η μία είναι γνωστή δημοσιογράφος που καλύπτει χρόνια το κεντροαριστερό ρεπορτάζ σε έντυπα, με μεγάλη πορεία στον χώρο. Το έτερο πρόσωπο είναι και αυτό δημοσιογράφος, αλλά θα γράψω και το όνομά του, καθώς ο ίδιος ετοιμάζεται να αφήσει τη δημοσιογραφία και να μπει και στη Βουλή μέσω της Αν. Αττικής. Πρόκειται για τον Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος έχει γράψει χιλιόμετρα στα media και πολλοί θεωρούν πως αποτελεί ιδανική επιλογή».

  • Ακόμα και τα Χριστούγεννα του Πατούλη θυμίζουν Πάσχα

    Ηταν μια πολύ μουσική παραμονή Χριστουγέννων στην έδρα της περιφέρειας Αττικής: Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δέχτηκε τα κάλαντα και από την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ελλάδος και έναν όμιλο βρακοφόρων Κρήτης.

     

    Αλλά όσοι περίμεναν ότι ο κ. Πατούλης θα υπέμενε φρόνιμος να περάσει το μαρτύριο της εθιμοτυπίας, διαψεύστηκαν. Καθώς κλοτσάει μέσα του ο ρυθμός των παραδοσιακών χορών, ο περιφερειάρχης Αττικής έσπευσε να συνδράμει και τα δύο χορευτικά σχήματα, δείχνοντας ότι με την πολιτική τέχνη του μπορεί να παντρέψει την Ηπειρο με την Κρήτη.

    Βέβαια δεν εκτίμησαν όλοι τον χορευτικό οίστρο του περιφερειάρχη. Η «Πανδώρα» των «Νέων» έγραψε:

     

    «Ο καημένος ο Πατούλης. Δεν του πάνε καθόλου τα Χριστούγεννα. Τα κάνει όλα να μοιάζουν με Πάσχα. Ψησταριά, κλαρίνα, κοκορέτσι»…




text
  • Δύο κενές θέσεις στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο. Να δούμε και πόσα χαμόγελα θα υπάρχουν


    29 Μαρτίου 2024, 06:09