• Οταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνάντησε την Εύα Γκριν στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

    Για έναν πολιτικό που πριν από επτά χρόνια διεκδίκησε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και τον είχε ψηφίσει ένας στους πέντε, θα μπορούσε να πει κανείς ότι μια θέση περιφερειάρχη είναι μια πολιτική εξορία. Οχι όμως για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος έχει τα τυχερά του. Οπως να ποζάρει με θεότητες του Χόλιγουντ σαν την εκθαμβωτική Εύα Γκριν, την οποία πρωτογνωρίσαμε στον πρώτο Τζέιμς Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ.

     

    Η 42χρονη γαλλίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην περιπέτεια «Dirty Angels», της οποίας τα γυρίσματα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη –μια ακόμα χολιγουντιανή παραγωγή που φιλοξενείται στην πόλη. Και έτσι, ο κ. Τζιτζικώστας βρήκε την ευκαιρία να περάσει από το πλατό, στο Πανόραμα, και να ποζάρει μαζί της.

  • Εφοδος του Αδωνι Γεωργιάδη στον διάδρομο με τις πεσμένες μουστάρδες

    O Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, συνεχίζει το πολιτικό acting: Μετά τα παιχνιδάδικα και τα καφάσια με τα λάχανα του περασμένου Σαββάτου –δείτε εδώ τη σχετική Βαβέλ–, επέστρεψε στα σουπερμάρκετ για να ελέγξει εκ νέου τις τιμές του περίφημου καλαθιού του νοικοκυριού, το οποίο θεωρεί ένα magnum opus της θητείας του.

     

    Βέβαια, σε αυτή του την αιφνιδιαστική έφοδο, ο κ. Γεωργιάδης και πάλι προτίμησε δύο καταστήματα στην εκλογική περιφέρεια όπου εκλέγεται βουλευτής, στο Χαλάνδρι και στη Νέα Ιωνία, αλλά ας είναι –αν δεν φροντίσεις τους ψηφοφόρους σου, ποιους θα φροντίσεις;

     

    Η πλάκα είναι ότι κάθε δημόσια εμφάνιση του κ. Γεωργιάδη τελευταία, μας χαρίζει και ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο. Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν, ο υπουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια «βροχή» από μουστάρδες, όπως κατέγραψε και ο φακός του Μενέλαου Μυρίλλα του πρακτορείου SOOC.

     

    Οχι, δεν άρχισαν πια να ραίνουν τον κ. Γεωργιάδη με μουστάρδες, ούτε οι τιμές τους έχουν πέσει τόσο χαμηλά –ένα ατύχημα ήταν από την πολυκοσμία της υπουργικής entourage στους στενούς διαδρόμους του σουπερμάρκετ.

     

    Ομως ο υπουργός Ανάπτυξης κινδυνεύει πλέον να θυμίσει εκείνο το σκετς των «Δέκα μικρών Μήτσων», όταν ο Λάκης Λαζόπουλος έλεγε στον νεαρό Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Πάμε Βασιλόπουλο να χαζέψουμε μουστάρδες;».

  • Μια ασυνήθιστη φωτογραφία: Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου

    Οι συναντήσεις δημοσιογράφων με πολιτικούς, ακόμα και με Πρωθυπουργούς, δεν είναι ασυνήθιστες –τουναντίον, επιβάλλονται αν θέλεις ως δημοσιογράφος να έχεις μια πιο καλή ή και προνομιακή ενημέρωση και ως πολιτικός μια ευρύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει στη χώρα και στην πιάτσα.

     

    Αυτό που είναι ασυνήθιστο ωστόσο είναι όταν ο δημοσιογράφος δημοσιοποιεί ενθουσιασμένος τη φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον πολιτικό, τον οποίο υποτίθεται ότι μετά πρέπει, εκ της θέσεώς του, να ελέγχει.

     

    Αυτό έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου, τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός στον όμιλο του ΣΚΑΪ, ο οποίος, με ανάρτησή του στο Facebook, μας ενημέρωσε ότι συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ευχές και κουβέντα.

     

    «Με τον Πρωθυπουργό ανταλλάξαμε ευχές μιλήσαμε για τα εσωτερικά για τα εθνικά τα εκλογικά και όλη την επικαιρότητα. Όσα λέγονται θα τα πούμε στην πορεία. Τον ευχαριστώ πολύ για τη συνάντηση», έγραψε ο κ. Οικονόμου.




text
  • Πλέον βλέπουμε καλύτερες φάσεις και highlights από τα χτυπήματα των πυραύλων


    2 Οκτωβρίου 2024, 08:56