• Στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του Νότη Μηταράκη

    Ηταν μια χαρούμενη ημέρα η Τρίτη στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Οχι δεν λύθηκε το Μεταναστευτικό, αλλά, παρουσία του υπουργού Νότη Μηταράκη, οι εργαζόμενοι στο κτίριο «Κεράνη», στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

     

    Και δεν ήταν ένας συνηθισμένος στολισμός δέντρου, με λαμπιόνια, μπάλες, άντε και κάνα Ρούντολφ το Ελαφάκι. Ηταν ένα ρεσιτάλ αυτοαναφορικότητας του υπουργού. Διότι όμως μας ενημέρωσε το σχετικό βίντεο που ανήρτησε με κάθε επισημότητα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στα social media, οι ενθουσιασμένοι υπάλληλοι της ΥΠΥΤ στόλισαν το δέντρο με μπάλες που είχαν το πρόσωπο του υπουργού.

     

    Υπήρξε βέβαια μια σπέκουλα από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κ. Μηταράκης έβαλε τους υπαλλήλους της ΥΠΥΤ να φτιάξουν μπάλες με τη φάτσα του. Δεν ήταν ακριβώς έτσι: οι μπάλες με τις οποίες στολίστηκε το δέντρο είχαν τα πρόσωπα όλων των εργαζομένων, αλλά είχαν και του υπουργού που δεν τον είδαμε να κάθεται να τη φτιάχνει μόνος του –κάποιος δημόσιος υπάλληλος ανέλαβε το κρίσιμο αυτό έργο.

     

    Διότι  στο προσεκτικά σκηνοθετημένο βίντεο που είχε και ως σάουντρακ το «All I Want For Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ –πάλι καλά που δεν είχε εκείνη την άθλια ελληνική διασκευή από τους ONE του «Last Christmas»– το πρόσωπο του υπουργού στη χριστουγεννιάτικη μπάλα κυριαρχεί. Στην ουσία το μισό βίντεο είναι ένα how to do it, πώς να φτιάξεις μπάλα για το έλατο με τη φάτσα του κ. Μηταράκη.

     

    ΥΓ. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο γελοία, το εν λόγω βίντεο κατέβηκε από τον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου στο YouTube, αλλά βέβαια υπάρχει αλλού αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει πώς να στολίσει το έλατό του με το πρόσωπο του κ. Μηταράκη.

  • Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και οι Καρντάσιανς

    Τον θυμάστε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, έτσι δεν είναι; Τον άλλοτε πορτ παρόλ του Κώστα Αλ. Καραμανλή, που μετά έφτασε να γίνει όχι μόνο υπουργός Τουρισμού αλλά και Παιδείας και φωτογραφιζόταν σε ιστιοπλοϊκά σαν θαλασσοπόρος;

     

    Λοιπόν αυτός ο κ. Σπηλιωτόπουλος, που τόσα χρόνια δεν του έλειψε η διάθεση για αυτοπροβολή σε όρους lifestyle, έδωσε συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ και καταφέρθηκε κατά των παρακολουθήσεων υπουργών.

     

    Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι Καρντάσιανς οι υπουργοί να λειτουργούν με κλειδαρότρυπα στη ζωή τους», αναφερόμενος στις αδελφές Καρντάσιαν που πρωταγωνιστούν σε ένα ριάλιτι σόου.

     

    Ωραία ατάκα, που δεν έμεινε ασχολίαστη.

     

    Ο Στέντωρ στην «Καθημερινή» έγραψε ένα σημείωμα με τίτλο «Κατά φαντασίαν Καρντάσιαν»

     

    «Υπάρχει εκείνο το είδος παθητικής ηδονοβλεψίας, που κάνει τον φορέα του να απολαμβάνει το βλέμμα των άλλων. Αυτό το ψυχοπαθολογικό βάθος έδωσε στις υποκλοπές ο Αρης Σπηλιωτόπουλος. Μιλώντας –πού αλλού;– στα κομματικά Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ (τα μόνα που τον θυμούνται ακόμη) ο βετεράνος πολιτικός εστίασε στην ανθρώπινη πλευρά των θυμάτων του σκανδάλου. Δεν θέλουν όλοι οι πολιτικοί, είπε, να παίζουν σε ριάλιτι και να εκτίθενται στις κάμερες του Μεγάλου Αδελφού. “Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί Καρντάσιανς”. Αποκάλυψε έτσι ποια παιγνιώδη εκδοχή της παρακολούθησης φαντάζεται ο ίδιος. Πώς ίσως θα βίωνε εκείνος την παραβίαση της ιδιωτικότητός του. Υπάρχουν κάποιοι που είναι απαρηγόρητοι επειδή έμειναν απαρακολούθητοι».

     

    Ο δε «Προσωπάρχης» των «Νέων», σημείωσε:

     

    «“Δεν είναι Καρντάσιανς οι υπουργοί να λειτουργούν παρακολουθούμενοι με κλειδαρότρυπα στη ζωή τους” είπε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος. Επί της αρχής η δήλωση είναι σωστή. Οταν όμως ακούγεται από κάποιον που κουβαλά υπουργικές θητείες αλλά φωτογραφίζεται σαν μοντέλο κρεμασμένο από τα σκοινιά ιστιοπλοϊκού, παρτάρει στη Μύκονο και συμμετέχει σε fashion-shows, χωλαίνει λίγο. Γιατί και οι Καρντά-σιανς τι διαφορετικό από τον Αρη θέλουν; Μια κολακευτική για τον ναρκισσισμό της τηλεπερσόνας λήψη επιζητούν».

  • Ο Κωνσταντινόπουλος λέει ότι η Εύα Καϊλή είναι η «Πισπιρίγκου της Ευρωβουλής»

    Οσοι πίστευαν ότι η έμπνευση στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για να αποσυνδέσουν το κόμμα τους από την Εύα Καϊλή είχε εξαντληθεί με τον ισχυρισμό ότι ήταν «Δούρειος Ιππος της ΝΔ» που είπε ο αρχηγός Νίκος Ανδρουλάκης, διαψεύστηκαν το πρωί της Τετάρτης. Ηταν η ώρα που ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής Αρκαδίας, βγήκε στο Mega και αφού υποστήριξε ότι η κυρία Καϊλή ήθελε να γίνει μέλος της ΝΔ, την παραλλήλισε με τη… Ρούλα Πισπιρίγκου!

     

    «Από όπου πέρασε η κυρία Καϊλή, δεν σημαίνει ότι η ατομική ευθύνη της ότι θα γίνει συλλογική. Το δεύτερο ζητούμενο είναι τι έκανε η κυρία Καϊλή. Το BBC χθες έλεγε για τις σχέσεις της κυρίας Καϊλή με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δημητριάδη. Ήθελε να γίνει μέλος της ΝΔ η κ. Καϊλή, εμείς περιμέναμε να βγει το… διαζύγιο και θα ανακοίνωνε την ήδη νέα “σχέση” της», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος, για να συμπληρώσει:

     

    «Ολοι οι ακόλουθοι του κόμματος στη ΔΕΘ συνήθως πάνε στην ομιλία του αρχηγού του κάθε κόμματος, η κυρία Καϊλή προτίμησε να πάει στην ομιλία του κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω αν είναι ΠΑΣΟΚ η κυρία Καϊλή, δεν την τιμά ο τρόπος που φέρεται».

     

    Όταν πια η ερώτηση πήγε στο αν πλήττει το ΠΑΣΟΚ η υπόθεση Καϊλή, ο κ. Κωνσταντινόπουλος επιστράτευσε το σχήμα Πισπιρίγκου.

     

    «Η κυρία Καϊλή θα είναι κάτι σαν την Πισπιρίγκου στα ΜΜΕ. Αυτό χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση μονοθεματικά. Δεν συγχέω όμως τις δύο υποθέσεις. Τι κάνει τώρα η “Πισπιρίγκου της Ευρωβουλής”; Σταματάμε να μιλάμε για τις τράπεζες και τα επιτόκια, σταματάμε να μιλάμε για το ότι ανακοίνωσε ένας υπουργός ότι παρακολουθείται αλλά δεν το γνώριζε ο Πρωθυπουργός».

     

    »Το Μαξίμου θέλει να έχει “Πισπιρίγκου” να μη συζητάμε τίποτα άλλο. Εχει βγει ο κ. Χατζηδάκης και είπε ότι τον παρακολουθούσαν αλλά δεν το ήξερε ο πρωθυπουργός. Και δεν υπάρχει κανείς από το πρωί μέχρι το βράδυ, ούτε ένα κανάλι που να το σχολιάσει. Ο Κωστής Χατζηδάκης είπε ότι τον παρακολουθούσαν αλλά ότι έχει μόνο εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό ότι δεν τον παρακολουθούσε», συμπλήρωσε.




text
  • Απειλούν με θάνατο γυναίκα που συμμετείχε στον «Μυστικό Δείπνο» της τελετής έναρξης. Κάνουν οι χριστιανοί τέτοια πράγματα;


    30 Ιουλίου 2024, 21:55