• Η Κατερίνα Λάσπα αποκαλύπτει πώς ο Ανδρουλάκης την έπεισε να συστρατευτεί με το ΠΑΣΟΚ

    Για τους νέους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα τα έχετε διαβάσει –απ’ όλα έχει ο μπαξές του Νίκου Ανδρουλάκη, έχει λοιπόν και Κατερίνα Λάσπα, τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που ανέλαβε επικεφαλής του Τομέα Εθελοντισμού.

     

    Πώς και γιατί όμως η κυρία Λάσπα αποφάσισε να στρατευτεί στο ΠΑΣΟΚ;

     

    Η ίδια μίλησε σχετικά στο protothema.gr, περιγράφοντας μάλιστα τον εαυτό της κάτι σαν πολύφερνη νύφη του πολιτικού συστήματος: «Στο παρελθόν έχω δεχτεί προτάσεις για να είμαι υποψήφια τόσο σε εθνικές εκλογές, όσο και για τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

     

    Μολονότι όμως οι μνηστήρες ήταν πολλοί εκείνη επέλεξε το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Γιατί;

     

    «Στην απόφαση μου έπαιξε καταλυτικό ρόλο η συνάντηση μου με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη. Είδα έναν νέο άνθρωπο, με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα και με μια ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Δεν σας κρύβω, ένιωσα και κολακευμένη για την εμπιστοσύνη άνευ όρων του προέδρου, σε έναν τόσο ευαίσθητο, ανθρωποκεντρικό τομέα. Ουσιαστικά μου δόθηκε ο χώρος με μια ομάδα νέων ανθρώπων να εργαστούμε συντονισμένα με πάθος, χωρίς προϋποθέσεις, διεκδικώντας “τα αυτονόητα”… συνθήκες αξιοπρέπειας για τον συνάνθρωπο σε δυσχέρεια», είπε.

  • Ο Βαρουφάκης δεν θέλει εκλογές το καλοκαίρι

     

    Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στα «Νέα» τη Δευτέρα και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Ν. Μανιάτη, ο Γιάνης Βαρουφάκης, επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και άλλοτε υπουργός Οικονομικών —για όσους ξεχνούν αυτόν είχε επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρα για asset της κυβέρνησής του και  βασικό διαπραγματευτή με την τρόικα εκείνο το τραυματικό, αν όχι εφιαλτικό, για την Ελλάδα πρώτο εξάμηνο του 2015.

     

    Σε αυτή τη συνέντευξη, απάντησε, για παράδειγμα, ως προς το αν έχει μετανιώσει σε κάτι για το 2015 και πώς χειρίστηκε τις τύχες της χώρας.

     

    «Με ρωτάτε τι μετάνιωσα για το 2015. Απαντώ: Την υπέρμετρη διαλλακτικότητά μου με μια τρόικα που δεν ενδιαφέρονταν καν να πάρουν πίσω τα χρήματα που επέβαλαν στους ευρωπαίους πολίτες να δώσουν στο ελληνικό κράτος πριν τα μεταβιβάσουν στους τραπεζίτες. Δεν έπρεπε να έχω υπογράψει την ενδιάμεση συμφωνία την 24η Φεβρουαρίου του 2015 καθώς η τρόικα δεν ενδιαφερόταν για μια βιώσιμη συμφωνία», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

     

    Αποκάλυψε επίσης και γιατί δεν θέλει εκλογές το καλοκαίρι.

     

    «Θα σας πω μόνο τι απεύχομαι: διπλές εκλογές εν μέσω καλοκαιριού. Τις απεύχομαι όχι μόνο επειδή θα πληγεί η τουριστική οικονομία, αλλά και γιατί θα παραβιαστεί το δικαίωμα του εκλέγειν χιλιάδων, κυρίως νέων, εποχιακών ξενοδοχοϋπαλλήλων που δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις περιφέρειές τους (και μάλιστα δύο φορές!) καθώς, όπως γνωρίζουμε, η λέξη ρεπό είναι άγνωστη στον κλάδο τους», είπε.

  • Η φανέλα του Αστέρα Τρίπολης που παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραφε «Ελευθερία ή Θάνατος»

    Συνηθίζεται οι πολιτικοί αρχηγοί, όταν επισκέπτονται μια περιοχή της περιφέρειας, να περνούν και από τον τοπικό αθλητικό σύλλογο –είναι κάτι σαν προβλεπόμενο.

     

    Ετσι έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στην Τρίπολη τη Δευτέρα: ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το βράδυ με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος του χάρισε την επετειακή φανέλα για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, καθώς και το συλλεκτικό ρολόι του συλλόγου.

     

    Οπως δε μαρτυρά το σχετικό βίντεο, η φανέλα που παρέλαβε ο κ. Μητσοτάκης έγραφε «Ελευθερία ή Θάνατος» και από κάτω το όνομα «Κυριάκος».




text
  • Και τώρα θα γίνει του Παπανώτα


    17 Απριλίου 2024, 23:33