• Οταν η Νίκη Κεραμέως συνάντησε τον Αλις Κούπερ

    Ηταν μια εποχή που ο Αλις Κούπερ ήταν κάπως ακατάλληλος για ανηλίκους –για μια ολόκληρη γενιά, αυτή που μεγάλωσε πριν από το Internet, το MTV ήταν η βασική πηγή ξένης μουσικής και πολλοί έφηβοι έπρεπε να ξενυχτήσουν για να μπορέσουν δουν τα σέξι βίντεο κλιπ του «Bed of Nails» και του «Poison», καθώς αυτά προβάλλονταν αργά, ώστε να μη σκανδαλίσουν τη νεολαία.

     

    Αλλες εποχές. Ο χρόνος περνά. Και ο Αλις Κούπερ, για τον οποίο ενδεχομένως η παιδούλα Νίκη Κεραμέως θα ξενυχτούσε στη συχνότητα του μουσικού καναλιού –ή και όχι, γούστα είναι αυτά και εδώ που τα λέμε η αποκαλούμενη «σοκ ροκ», δεν ταιριάζει και τόσο στο θεούσικο στιλ της– τώρα ποζάρει μαζί της.

     

    Η υπουργός Παιδείας ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον 74χρονο θρύλο της αμερικανικής ροκ, τον οποίο συνάντησε την Κυριακή στο Μουσείο της Ακρόπολης, την παραμονή της μεγάλης συναυλίας στο Ηρώδειο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Niki K. Kerameus (@nkerameus)

    Πού να το ήξερε ο κατά κόσμον Βίνσεντ Ντέιμον Φουρνιέ, γιος ενός παπά, o ρόκερ που τραγούδησε μεταξύ άλλων το « School’s Out», ότι θα συναντούσε κάποτε την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας…

  • Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «προτείνει» να μπουν οπωροφόρα δέντρα στους δρόμους για να τρώνε οι άστεγοι

    Μια που πιάσαμε τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της σόουμπιζ, να πούμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε και πάλι αίσθηση με μια ανάρτησή του στο Twitter, όταν πρότεινε σε δήμους και πόλεις να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα ώστε να τρέφονται οι άστεγοι.

     

    «Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των αστέγων στους δρόμους» έγραψε, χαρακτηριστικά, στον προσωπικό λογαριασμό του ο έλληνας πρωταθλητής του τένις, προκαλώντας ευλόγως αντιδράσεις –κάποιος του αντιπρότεινε να γεμίσουν με τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας τα σιντριβάνια και, κέφι να υπάρχει, όλο και κάποιος θα βγει να πει ότι πάει χαμένο το ΚΠΙΣΝ και δεν το σπέρνουν με σκληρό σιτάρι τώρα που έχει πρόβλημα η Ουκρανία.

    Τέλος πάντων, λογικά ο κ. Τσιτσιπάς το κάνει επίτηδες. Γράφει κάτι ακραίο, κουλό, ή και πολιτικά μη ορθό στο Twitter και έπειτα κάθεται και απολαμβάνει τον χαμούλη.

  • Το ιδιαίτερο «ιαπωνικό» μπλουζάκι του Νίκου Ανδρουλάκη

    Σε άλλα νέα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ανέρρωσε από τον κορονοϊό και εντοπίστηκε το Σάββατο σε ένα DVD κλαμπ στα Εξάρχεια. Πέρα από τον χώρο που είναι κάπως ρετρό –ταιριαστό βέβαια με τη γνωστή τηλεοπτική ρήση «ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια»– εντύπωση έκανε και το μπλουζάκι που φορούσε.

     

    Το όλο σκηνικό, περιέγραψε, ανέλυσε και σχολίασε ο «Μικροπολιτικός» των «Νέων»:

     

    «Ο Νίκος Ανδρουλάκης, από την άλλη έκανε μια βόλτα στα Εξάρχεια. Τον εντόπισα με μακό μπλουζάκι στο οποίο ήταν τυπωμένο “Το μεγάλο κύμα” του Κατσουσίκα Χοκουσάι, που απεικονίζει τρεις βάρκες μπροστά σε ένα τεράστιο κύμα και το βουνό Φούτζι στο βάθος. Η εικόνα έχει πολλές ερμηνείες. Πολλοί νιώθουν ότι συμβολίζει το πόσο μικρός είναι ο άνθρωπος μπροστά στη δύναμη της φύσης, άλλοι στέκονται στην αντιπαραβολή του γαλήνιου όρους με τη φουρτουνιασμένη θάλασσα. Δεν ξέρω πώς το βλέπει ο ίδιος, αλλά εμένα μου φάνηκε ταιριαστή με τα ζόρια αυτής της περιόδου».




text
  • Στέφανε η Μεγάλη Εβδομάδα είναι όλη δική σου!


    26 Απριλίου 2024, 15:00