• Υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού που έλεγε ότι η Θεία Κοινωνία δεν ήταν πρόβλημα στην πανδημία

    Θυμάστε την Αθηνά Λινού, την καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, που το 2020 ο Αλέξης Τσίπρας την εμφάνιζε ως εναλλακτική στον Σωτήρη Τσιόδρα και είχε φτάσει να την προτείνει για υπουργό Υγείας «κοινής αποδοχής», σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια δική του πρόταση στην αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19;

     

    Ε, λοιπόν, κανείς δεν χάνεται. Η κυρία Λινού παρουσιάστηκε την Πέμπτη από τον κ. Τσίπρα ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, περιγράφοντάς τη μάλιστα με όλες της τις ακαδημαϊκές περγαμηνές —πολλή αριστεία θα έλεγε κάποιος.

    Βέβαια κάποιοι θα θυμηθούν και το ότι η κυρία Λινού κάπως δεν μας τα έλεγε καλά την περίοδο της πανδημίας. Ήταν, για παράδειγμα, από εκείνα τα δημόσια πρόσωπα που δεν είχαν πρόβλημα με τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας και το δήλωνε χωρίς πρόβλημα, λέγοντας ότι ευχαρίστως θα κοινωνούσε και υπονομεύοντας την εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της Covid-19.

     

    Αλλά θα πει κανείς ότι σε αυτό είναι απολύτως ταιριαστή με το πώς κινήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της πανδημίας.

  • Το χειρότερο στη συνέντευξη Κουτσούμπα στην ΕΡΤ δεν ήταν η «μούφα» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

    Βγήκε, που λέτε, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, στην ΕΡΤ1 και είπε ότι η «προοδευτική κυβέρνηση» που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια «μούφα» —κάτι που έχει ξαναπεί πολλές φορές— και έπεσαν να τον φάνε από το σύστημα της Κουμουνδούρου.

     

    Γιατί έπεσαν να τον φάνε; Όχι, επειδή προσέθεσε ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν «όχι απλά μούφα, ήταν η χειρότερη κυβέρνηση και έφερε το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών» —και αυτά τα έχει ξαναπεί—, αλλά επειδή ένα φιλοκυβερνητικό site, το ellada24.gr, «έκοψε» το συγκεκριμένο απόσπασμα και το έκανε viral στο Twitter.

    Έτσι, ο κ. Κουτσούμπας, από πιθανός αποδέκτης του προσκλητηρίου Τσίπρα για προοδευτική διακυβέρνηση, έγινε από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ «δεκανίκι της Δεξιάς» και άλλα τέτοια —έτσι είναι τα αδελφικά μίση, είναι τα χειρότερα.

     

    Όμως το χειρότερο απ’ όσα είπε ο κ. Κουτσούμπας στη συνέντευξή του στις «Συνδέσεις» δεν ήταν για τον κ. Τσίπρα —μεταξύ μας, πόσο προοδευτικός μπορεί να είναι ένας τύπος που συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου; Τα χειρότερα ήταν όσα είπε κάποια στιγμή για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

     

    Διότι ο κ. Κουτσούμπας αποκάλυψε στο πανελλήνιο την εξής παγκόσμια αποκλειστικότητα: ότι ο ουκρανικός λαός που εδώ και 14 μήνες μάχεται ηρωικά κατά των Ρώσων, στην πραγματικότητα θέλει να ανατρέψει τον Ζελένσκι!

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

  • Η Ντόρα Μπακογιάννη υπέκυψε στον πειρασμό του TikTok με ένα... σσσσσοκολατάκι

    Σε άλλα νέα, να πούμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην υπουργός, πρώην δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής Χανίων της ΝΔ με ένα βιογραφικό που της επιτρέπει να εκλέγεται για πλάκα, υπέκυψε στον πειρασμό του TikTok, της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει, λένε, η νεολαία.

     

    Το καλό είναι ότι η 68χρονη κυρία Μπακογιάννη, τουλάχιστον έχει την άνεση να αυτοτρολάρεται και να επιδεικνύει το χιούμορ της.

     

    Ετσι, συστήθηκε στο κοινό του TikTok με την πολυσυζητημένη προφορά του παχιού «ch», όταν λέει «σοκολατάκι».

     

    «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», είπε.

     

    @dora_bakoyannis ΣΣΣΣσσσοκολατάκι; #tiktokgreece #greektiktok #greece #ελληνικοτικτοκ #DoraBakoyannis ♬ original sound – DoraTok




text
  • Στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν τρόπο για να αποκλείσουν τον Κασσελάκη. Απλά και καθαρά


    17 Σεπτεμβρίου 2024, 09:30