• Ο Απόστολος Κακλαμάνης, τα «ποντίκια» στον ΣΥΡΙΖΑ και ο «απόπατος» του ΠΑΣΟΚ

    Εντάξει, δεν τη λες και καλύτερη στιγμή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αλλά σίγουρα ήταν μια από αυτές που ξεχώρισαν —δεν είναι και λίγο να ακούς έναν σεβάσμιο υποτίθεται πολιτικό, έναν 85χρονο βετεράνο του δημόσιου λόγου, ο οποίος έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Βουλής, να παρομοιάζει παλαιά στελέχη του κόμματος που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ ως το… περιεχόμενο του αφοδευτηρίου.

     

    Το έκανε ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος στην ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του κόμματος, στο Τάε Κβον Ντο, είπε, αναφερόμενος στα συγκεκριμένα στελέχη που υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ και έφυγαν: «Ηρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του».

     

    Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο κ. Κακλαμάνης μίλησε και για ποντίκια:

     

    «Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά.

     

    ΥΓ. Αυτά που είπε ο κ. Κακλαμάνης φαίνεται ότι χτύπησαν ένα νεύρο στον ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσαν αντιδράσεις. Του Παύλου Πολάκη δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε –αυτός αντιδρά και με τον αέρα που αναπνέουμε. Ενδιαφέρον είχε η ανάρτηση του ας πούμε μετριοπαθούς Δημήτρη Παπαδημούλη.

  • Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Εφη Αχτσιόγλου

    Ενα όχι και τόσο συνηθισμένο τετ α τετ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Πέμπτη, όταν μετά την επιστροφή του από την Ουάσινγκτον, βρέθηκε στο δείπνο που παρέθεσε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας προς τιμήν του πρώην προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ:

     

    Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε να συνομιλεί με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία εκπροσώπησε στο δείπνο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά η παρουσία της συνέπεσε με την πανηγυρική εκλογή της στην πρώτη θέση για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (γεγονός που την κατέστησε Νο2 του κ. Τσίπρα).

     

    Το σκηνικό περιέγραψε η στήλη «Θεωρείο» της «Καθημερινής»:

     

    …«Στο ίδιο δείπνο υπήρξε στιχομυθία, σύντομη αλλά φιλική, του πρωθυπουργού με την Εφη Αχτσιόγλου. Ο πρωθυπουργός τη ρώτησε εάν εξελέγη πρώτη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, με την πρώην υπουργό να απαντά “ναι, κύριε πρόεδρε”, λαμβάνοντας τα ευγενικά συγχαρητήρια του πρωθυπουργού».

     




text
  • Ο Στέφανος σκοπεύει να επενδύσει 10,8% του ΑΕΠ στην Υγεία. Μόνο;


    24 Απριλίου 2024, 18:24