• Basketball buddies: Ο Λοβέρδος συνάντησε τον Κώστα Αγοραστό στη Λάρισα

    Στα τελευταία νέα από το παρατηρητήριο δραστηριότητας Ανδρέα Λοβέρδου, ο βουλευτής και υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής εντοπίστηκε με μια μπάλα του μπάσκετ στο γραφείο του γαλάζιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

    Ολα βέβαια εξηγούνται. Κατ’ αρχάς, ο κ. Λοβέρδος εξήγησε ότι επισκέφτηκε τον κ. Αγοραστό «θεσμικά», εν όψει προεκλογικής ομιλίας του στη Λάρισα –δεν είναι δηλαδή επειδή ο περιφερειάρχης είναι Νεοδημοκράτης.

    Κατά δεύτερον, είναι φίλοι από παλιά, όταν ήταν basketball buddies στην ομάδα Βουλή –εξ ου και οι μπάλες στο γραφείο του περιφερειάρχη.

    Προτού αναλάβει περιφερειάρχης Θεσσαλίας το 2010, ο κ. Αγοραστός είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ το 2004 και το 2007, οπότε και έγινε μέλος της ομάδας μπάσκετ της Βουλής, συναντώντας στο παρκέ τον κ. Λοβέρδο, βουλευτή, τότε, του ΠΑΣΟΚ.

  • Γερουλάνος: Διάλειμμα στην προεκλογική εκστρατεία για την τρίτη δόση της μητέρας του

    Μια που πιάσαμε την προεκλογική δραστηριότητα στο Κίνημα Αλλαγής, ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρώην υπουργός, έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να συνοδεύσει τη μητέρα του, Αμαλία, στο εμβολιαστικό κέντρο και να κάνει την αναμνηστική δόση κατά της Covid-19.

     

    «Μικρή παύση στα προεκλογικά, για να συνοδεύσω τη μητέρα μου, Αιμιλία, στην πιο κρίσιμη ψήφο. Την ψήφο για τη ζωή. Τρίτη δόση, ακόμα μια ψήφος εμπιστοσύνης στο θαύμα, στο θείο δώρο του εμβολιασμού και της επιστήμης» έγραψε μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτηση στα social media ο κ. Γερουλάνος.

     

    Για να επιστρατεύσει και λίγο Μπρους Σπρίνγκστιν: «Σεβόμαστε τον αγώνα όλου του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού που δίνουν τα πάντα για μας. Και “We take care of our own” που τραγουδάει ο Bruce», προσέθεσε.

     

  • Η Ραλλία Χρηστίδου ζητάει και τα ρέστα για την ανάρτησή της με τον Μητσοτάκη και το Μέτσοβο

    H Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής Νοτίου Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην παίκτρια ριάλιτι ταλέντων, έγραψε ως γνωστόν μια ανοησία στο Twitter.

     

    Δεν ήταν η πρώτη, αλλά αυτή τη φορά το διαδικτυακό ατόπημα προκάλεσε την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς η κυρία Χρηστίδου αναπαρήγαγε χαρούμενη ένα καραμπινάτο ψεύδος για υποτιθέμενο ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο.

     

    Οταν κατάλαβε το ατόπημα, κατέβασε το σχόλιο, αλλά το Γραφείο του Πρωθυπουργού απαίτησε δημόσια συγγνώμη. Ομως οι καλές οι συντρόφισσες, όχι μόνο δεν ζητούν συγγνώμη, αλλά περνάνε και στην αντεπίθεση, διότι, ως γνωστόν, η κυρία Χρηστίδου έχει πέσει και αυτή στη μαρμίτα με το ηθικό πλεονέκτημα.

     

    Κατηγόρησε λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου για επιχείρηση αποπροσανατολισμού και είπε ότι το σχόλιό της το κατέβασε 45 δευτερόλεπτα αφού το έγραψε.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Rallia Christidou Official (@rallia_)




text
  • Ανεξάρτητος πρώην Σπαρτιάτης βουλευτής γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης μέσα στην ολομέλεια! Ηταν αυτό που έλειπε από την ιστορία του κτιρίου


    24 Απριλίου 2024, 12:34