• O Βελόπουλος δεν θα πάει στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας - και η Σακελλαροπούλου του απάντησε καταλλήλως

    Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και τηλεπωλητής επιστολών του Ιησού και κρέμας για τον κορονοϊό και το Αλτσχάιμερ, δεν θα πάει στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

     

    Ο λόγος; Οτι η κυρία Σακελλαροπούλου κάλεσε συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν αρέσουν στον κ. Βελόπουλο – «θα προσκληθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση φορείς και ομάδες ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των Ελλήνων για ελευθερία και δημοκρατία» όπως ανέφερε η Ελληνική Λύση.

     

    Εγραψε σχετικά ο «Προσωπάρχης» των «Νέων»:

     

    «Δεν θα συμμετάσχει ο Κυριάκος Βελόπουλος στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, κατηγορώντας την Κατερίνα Σακελλαροπούλου πως χρησιμοποιεί τη δεξίωση ως “εργαλείο προώθησης ιδεοληψιών”. Υποψιάζομαι, χωρίς να πέφτω από τα σύννεφα σαν γείτονας εγκληματία που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ότι ο Βελόπουλος δεν θέλει να δει μετανάστες στο Προεδρικό Μέγαρο. Ή, τέλος πάντων, δεν θέλει να κάνει φρέσκο τεστ PCR για να παρευρεθεί. Ως γνωστόν, δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα ούτε προτίθεται να το κάνει – και άλλος τρόπος να μπει στον κήπο δεν υπάρχει».

     

    Πρώτον να πούμε ότι δεν είναι κακό να μη μετέχει αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος στη γιορτή της Δημοκρατίας. Ούτε ο Μιχαλολιάκος συμμετείχε.

     

    Δεύτερον η κυρία Σακελλαροπούλου απάντησε καταλλήλως στον κ. Βελόπουλο. Χωρίς να κατονομάσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης –σιγά!– κατά τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολίασε πως «η επέτειος για τη Δημοκρατία δεν είναι μόνο να βλέπουμε προς το παρελθόν και όσα κατακτήσαμε αλλά να προσβλέπουμε λίγο και στο μέλλον».

  • Οταν ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον παλιό συμμαθητή του και ακούστηκαν... διάφορα

    O Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Μύκονο για να δει την κατάσταση στο νησί, μετά το μίνι lockdown που επιβλήθηκε, έκανε τις βόλτες του, κατήγγειλε και την κυβέρνηση, αλλά αυτό που έμεινε ήταν μια συνάντησή του με ένα παλιό συμμαθητή του.

     

    Συγκεκριμένα, ενώ περπατούσε στα Ματογιάννια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κοντοστάθηκε σε ένα τραπέζι όπου κάθονταν τρεις άνδρες. Εκεί αναγνώρισε έναν συμμαθητή του από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων.

     

    Εχοντας ρωτήσει τι γίνεται τώρα στο νησί, ο ένας από τους άνδρες του είπε «12 η ώρα μας το ανακοινώσανε για να κλείσουμε στις 6. Αν είναι δυνατόν, χιλιάδες εργαζόμενοι, προγραμματισμός έξι μήνες το χειμώνα, ακυρώσεις, στράφι όλα». Αλλά ο κ. Τσίπρας δεν ενδιαφερόταν τόσο για αυτό –άσε που ήταν υπερβολές, σιγά την τραγωδία.

     

    Ο κ. Τσίπρας διέκοψε τον διαμαρτυρόμενο και κοιτώντας τον συμμαθητή του, του είπε: «Εσύ δεν έχεις αλλάξει καθόλου ρε π…στη, ίδιος είσαι!».

     

    «Κι εσύ δεν έχεις αλλάξει» ανταπάντησε ο πρώην συμμαθητής, με τον κ. Τσίπρα να θυμάται ότι «ήμασταν δύσκολο σχολείο, είχαμε πάει πενταήμερη στη Ρόδο και φεύγαν οι καρέκλες»…

     

    Θα πει κανείς, μα είναι λόγια αυτά για έναν τέως Πρωθυπουργό; Είναι. Ισχυρό χαρτί, άλλωστε, του κ. Τσίπρα ήταν η ταύτιση με τον μέσο Ελληνα. Απλώς τέτοιες κουβέντες, όταν διαρρέουν, δίνουν την όλη εικόνα του πολιτικού ανδρός και την ευκαιρία σε πολλούς να τον επικρίνουν.

     

    Οπως έκανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης με ένα ακόμα tweet του:




text
  • Δωρεά Στέφανου στην Παναγία την Πορταΐτισσα. Η Παναγιά μαζί μας


    25 Απριλίου 2024, 06:30