• Πριν από τη Μύκονο, ο Τσίπρας και η Μπαζιάνα πήγαν να δουν Μπέζο και Χειλάκη στον «Οθέλλο»

    Ανάμεσα στο πυκνό αντιπολιτευτικό του πρόγραμμα –τελευταίος σταθμός η πληγωμένη από το μίνι lockdown Μύκονος– ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει ευκαιρίες για πολιτιστικές ανάπαυλες, με αγαπημένο στέκι, όπως φαίνεται, το Θέατρο Πέτρας.

     

    Τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα παρακολούθησαν τη μουσική παράσταση «Τα σχήματα των αστεριών», μια μουσική σύμπραξη της Τάνιας Τσανακλίδου και της Λίνας Νικολακοπούλου. Τώρα το ζευγάρι πήγε να δει Σαίξπηρ.

     

    Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας και η κυρία Μπαζιάνα πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο στην Πετρούπολη για να δουν την παράσταση «Οθέλλος», με τον Γιάννη Μπέζο στον κεντρικό ρόλο.

     

    Την παράσταση σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης (ο οποίος παίζει και τον Ιάγο) και ο Μανώλης Δούνιας, ενώ τον ρόλο της Αιμιλίας κρατά η Μυρτώ Αλικάκη.

     

    Τη σχετική ενημέρωση για αυτή τη νέα πολιτιστική εξόρμηση έκανε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: ανήρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του με την κυρία Μπαζιάνα να συνομιλούν με τον κ. Μπέζο και τον κ. Χειλάκη.

  • Με Γρηγόρη Πετράκο η πρεμιέρα του ΚΕΛΑΝ του Τράγκα

    Ενας ντυμένος Κρητικός, μια ντυμένη Καραγκούνα, χρωματιστά μπαλόνια και ο βάρδος του αντιεμβολιαστικού κινήματος Γρηγόρης Πετράκος. Αυτά, με λίγα λόγια, από τα αποκαλυπτήρια του ΚΕΛΑΝ (Κίνημα «Ελεύθεροι Ανθρώποι») του Γιώργου Τράγκα που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης κάπου κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

     

    Υπήρχε και κάποιος κόσμος, ένας-δυο κρατούσαν και σημαίες και άλλοι μπαλόνια, αλλά το θέαμα της βραδιάς ήταν ο κ. Πετράκος. Για όσους δεν τον ξέρουν, πρόκειται για τραγουδιστή που ξεπήδησε από τη φανταχτερή μήτρα των «Fame Story» του ANT1, τα είχε και με την Τάμτα και τα τελευταία χρόνια απέκτησε μια δεύτερη καριέρα ως διακινητής διαφόρων θεωριών συνωμοσίας για την καραντίνα και τα εμβόλια.

     

    Και καθώς στους Γενναίους του Τραγκαλεόνε –όπως τους αποκάλεσε πρώτο και τόσο εύστοχα το The Creek Cloud– χωράνε και μιλάνε όλοι, χωράει και μιλάει και ο κ. Πετράκος.




text
  • Ο Στέφανος δεν θα καλέσει τον Μητσοτάκη στον γάμο του. Καθόλου, μα καθόλου χιούμορ


    23 Απριλίου 2024, 22:17