• Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Βουλή, στη συζήτηση για το Εργασιακό

    Δεν είχε μόνο αντεγκλήσεις, αιχμές και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη η συζήτηση στη Βουλή για το Εργασιακό· είχε και τις ανάλαφρες στιγμές της.

     

    Οπως για παράδειγμα η στιγμή που η Αννα Βαγενά, βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, επιδείκνυε στην Ολγα Γεροβασίλη και τους άλλους συναδέλφους της την μπροσούρα για μια συναυλία στη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη που θα γίνει τον Ιούλιο στη Σύρο.

     

    Η κυρία Βαγενά, χήρα του αξέχαστου τραγουδοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2017, συχνά σπάει τους κώδικες της κοινοβουλευτικής παρουσίας.

     

    Το ενδιαφέρον είναι ότι στη συναυλία θα τραγουδήσουν ο Μανώλης Φάμελλος, αδελφός του Σωκράτη Φάμελλου, βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, και η Μαρία Κηλαηδόνη, θυγατέρα της κυρίας Βαγενά, η οποία πήρε το ταλέντο του πατέρα της στη μουσική.

  • Βουτιά στο παρελθόν για τον Γιώργο Παπανδρέου που έκλεισε τα 69 του

    Η νοσταλγία για το Κάμελοτ των Παπανδρέου συνεχίζεται. Χθες λέγαμε για την μπομπονιέρα του γάμου του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μιμής που έφτασε να πωλείται 10.000 ευρώ (βλέπε Βαβέλ, εδώ). Τώρα ο Νίκος Παπανδρέου κάνει μια βουτιά στο παρελθόν για να ευχηθεί στον αδελφό του.

     

    Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γενέθλια, γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1952 στο Σεντ Πολ, στη Μινεσότα, έκλεισε δηλαδή τα 69 του. Και για να τον τιμήσει, ο μικρότερος αδελφός του, ο Νίκος, ανήρτησε μια φωτογραφία από τη νιότη τους, από την περίοδο την οποία περιέγραψε ως «ανέμελα χρόνια στον Καναδά».

     

    Ο εορτάζων Παπανδρέου είναι στην πισίνα και παρακολουθεί τον μικρό και ως εκ τούτου πιο άτακτο Παπανδρέου να κάνει μια εντυπωσιακή βουτιά στην πισίνα.

  • Η κυρία με τη φανέλα ΠΑΣΟΚ ξανά σε συγκέντρωση του ΚΚΕ

    Για να μείνουμε λίγο στην πράσινη νοσταλγία, να πούμε ότι η γνωστή ηλικιωμένη με τη φανέλα ΠΑΣΟΚ έκανε ξανά την εμφάνισή της σε συγκέντρωση του ΚΚΕ, έστω του ΠΑΜΕ, του συνδικαλιστικού βραχίονα του κόμματος.

     

    Η εν λόγω κυρία είχε εμφανιστεί πριν από λίγο καιρό, τέλη Μαΐου, σε μια ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα (βλέπε σχετική Βαβέλ, εδώ) στην πλατεία Συντάγματος. Τώρα εμφανίστηκε στο ίδιο μέρος, στη συγκέντρωση που διοργάνωσε το πρωί της Τετάρτης το ΠΑΜΕ, για να διαμαρτυρηθεί για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τις εργασιακές σχέσεις.

    Και μετά έχεις τη δύσμοιρη τη Φώφη Γεννηματά να τσακώνεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για το ποιος είναι το αυθεντικό και ποιος το ντεμέκ της Κεντροαριστεράς, το ΚΙΝΑΛ ή ο ΣΥΡΙΖΑ…




text
  • Ορκίστηκε στρατιώτης ο Στέφανος (Χρόνια πολλά!) και πλέον αισθανόμαστε πιο ασφαλείς


    29 Μαρτίου 2024, 13:14