• Ο Καμμένος διαφημίζει το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Σερβίας αντί της Ελλάδας

    Μπορείς να βγάλεις τον Πάνο Καμμένο από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά όχι τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον Πάνο Καμμένο.

     

    Ο άνθρωπος που ήταν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπουργός Άμυνας της χώρας, δεν είχε πρόβλημα να επιτεθεί στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ελλάδας, διαφημίζοντας, εκτός από τους γραμμωμένους δελτοειδείς —αχ, ο ναρκισσισμός τού πρώην παχύσαρκου—, και το ότι προτίμησε να πάει στη Σερβία ώστε να εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο «Sputnik V», καταγγέλλοντας παράλληλα τα ελληνικά ΜΜΕ για… τρομοκρατία.

     

    Ο κ. Καμμένος έκανε μια ανάρτηση —πού αλλού;— στο Twitter, δημοσιεύοντας μια κάπως παραμορφωμένη φωτογραφία του από τη στιγμή του εμβολιασμού του στη Σερβία —αλλά φυσικά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

     

    Ο πρώην υπουργός Άμυνας είναι 56 ετών, έχει γεννηθεί τον Μάιο του 1965. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει μπει στην πλατφόρμα και να έχει πάρει εδώ και μέρες σειρά για να εμβολιαστεί στην Ελλάδα, πχ. στο mega εμβολιαστικό του Ελληνικού που είναι και κοντά στο σπίτι του.

     

    Αλλά όχι. Προτίμησε να πάρει το αεροπλάνο, ρισκάροντας να κολλήσει κορονοϊό στο ταξίδι και να πάει σε μια τρίτη χώρα για να κάνει ένα εμβόλιο που δεν έχει λάβει έγκριση χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να το διαφημίσει.

     

    Γιατί; Επειδή, μας αποκάλυψε σε δεύτερη ανάρτηση του, η δεύτερη δόση στην Ελλάδα τού είχε οριστεί για τις 28 Ιουνίου — ο άνθρωπος προφανώς βιαζόταν και οι Σέρβοι που ως γνωστόν εκτός από καλοί μπασκεμπολίστες είναι και «αδέλφια» μας, τού προσέφεραν… διέξοδο.

     

    [Για τη δε σύζυγό του ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι με βάση τον εδώ προγραμματισμό θα εμβολιαζόταν τον Σεπτέμβριο —προφανώς ξέρει κάτι περισσότερο, από εμάς τους υπόλοιπους, για τις ηλικίες 45-49;]

     

    Έτσι, προτίμησε να ευχαριστήσει και τα αδέλφια του τους Σέρβους — αντί τα αδέλφια του τους Έλληνες — και ακολούθως να πουλήσει πάλι αντιευρωπαϊσμό και να επιτεθεί στα μέσα ενημέρωσης; Γι’ αυτά, εξάλλου, δεν έχει βρεθεί εμβόλιο ακόμα…

     

     

     

  • Ο Ανδρέας Λοβέρδος δίνει το καλό παράδειγμα για τους εμβολιασμούς

    Υπάρχουν βέβαια και σοβαροί πολιτικοί. Όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

     

    Ο οποίος και περίμενε υπομονετικά την ηλικιακή του ομάδα —η οποία μάλιστα… καθυστέρησε καθώς οι 65+ βρέθηκαν κάποια στιγμή στην «τρύπα» των εμβολιασμών όταν προτιμήθηκαν οι νεότεροι για το σκεύασμα της AstraZeneca λόγω έλλειψης κλινικών δεδομένων— και δεν επιχείρησε να χωθεί στη ζούλα όπως κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του —είχε διατελέσει και υπουργός Υγείας, όλο και κάποια ευκαιρία θα είχε— και όταν τελικά εμβολιάστηκε, το Σάββατο, έστειλε ένα απλό ξεκάθαρο μήνυμα:

  • Ο Αρκάς απαντά -ξανά- στους επικριτές του

    Εδώ και καιρό το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ έχει στοχοποιήσει τον Αρκά στα social media, επειδή δεν είναι πια αρκετά πολιτικός με τις ιστορίες του, κατηγορώντας τον δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ενώ ασκούσε κριτική στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ΝΔ.

     

    Προσπερνώντας το γεγονός ότι αν ο Αρκάς ασκούσε κάποια στιγμή πολιτική κριτική αυτή ήταν στον λαϊκισμό και στη συνωμοσιολογία —το αν αυτά ταυτίστηκαν με την κυβερνητική εποποιία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι δικό τους πρόβλημα, όχι του Αρκά—, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook δημοσιεύτηκε το Σάββατο μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση:

     

    ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ: Μ’ αρέσουν όλοι αυτοί που χαλιούνται επειδή ο Αρκάς δεν είναι πια «καυστικός» και δεν…

    Δημοσιεύτηκε από ARKAS -The Original Page στις Σάββατο, 24 Απριλίου 2021




text
  • Εντάξει, ας πούμε ότι τα είχαν συζητήσει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πριν κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας. Πού είναι το πρόβλημα;


    28 Μαρτίου 2024, 11:23