88
Μια μέρα μετά την επίσκεψη του προέδρου της χώρας Χασάν Ρουχανί στη Νατάνζ, σημειώθηκε ατύχημα. Ή τρομοκτρατική επίθεση όπως λέει ο νέος επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος της χώρας... | REUTERS / Iranian Presidency Office/ WANA

Ιράν: «Τρομοκρατικό χτύπημα» στην καρδιά του πυρηνικού προγράμματος

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2021, 18:50
Μια μέρα μετά την επίσκεψη του προέδρου της χώρας Χασάν Ρουχανί στη Νατάνζ, σημειώθηκε ατύχημα. Ή τρομοκτρατική επίθεση όπως λέει ο νέος επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος της χώρας...
|REUTERS / Iranian Presidency Office/ WANA

Ιράν: «Τρομοκρατικό χτύπημα» στην καρδιά του πυρηνικού προγράμματος

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2021, 18:50

Αποτέλεσμα «τρομοκρατικής ενέργειας», χαρακτήρισε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ατομικής ενέργειας του Ιράν, Αλί Ακμπάρ Σαλεχί, το ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ.

Ο Σαλεχί είπε πως η διεθνής κοινότητα και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA) πρέπει να ασχοληθούν με την πυρηνική τρομοκρατία, όπως την αποκάλεσε, και πρόσθεσε πως το Ιράν διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει δράση εναντίον των δραστών, ανέφερε η κρατική τηλεόραση.

Η Τεχεράνη, πάντως, νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως το συμβάν προκλήθηκε από ένα πρόβλημα με το ηλεκτρικό δίκτυο διανομής στις εγκαταστάσεις της Νατάνζ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...