249
Το δέντρο στη διασταύρωση κεντρικού δρόμου έπεσε και καταπλάκωσε τη μηχανή και τον 50χρονο οδηγό της προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του | Cretanews

Ηράκλειο: Προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα για τον θάνατο οδηγού από πτώση δέντρου

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2022, 14:20
Το δέντρο στη διασταύρωση κεντρικού δρόμου έπεσε και καταπλάκωσε τη μηχανή και τον 50χρονο οδηγό της προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του
|Cretanews

Ηράκλειο: Προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα για τον θάνατο οδηγού από πτώση δέντρου

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2022, 14:20

Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια σχετικά με την πτώση δέντρου σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, διέταξε την Παρασκευή ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, Θανάσης Γαλήνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας, έναν από τους κεντρικότερους και μεγαλύτερους δρόμους της πόλης, ενώ εκτός από την εισαγγελική παρέμβαση, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, σε γραπτή του δήλωση, ανέφερε ότι ο δήμος θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε διασταύρωση με φανάρι, όταν την ώρα που περίμενε ο 50χρονος, ένα τεράστιο δέντρο που είχε πάρει κλίση, έπεσε και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το δέντρο που καταπλάκωσε τον άτυχο οδηγό, Cretapost.gr

Ο κ. Λαμπρινός διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα».

«Εκ μέρους του δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος», καταλήγει η δήλωση του δημάρχου.

Cretapost.gr
Οργή και θλίψη

Την ίδια ώρα, η οικογένεια τού θύματος εκφράζει την οργή για τον θάνατο του ανθρώπου τους που έφυγε άδικα από τη ζωή και δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του δήμου και όλων των υπεύθυνων αρμόδιων φορέων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...