272
Ο αστυνομικός μιλά στον πεντάχρονο οδηγό του SUV | YouTube

ΗΠΑ: Πεντάχρονος οδηγούσε από τη Γιούτα στην Καλιφόρνια για να αγοράσει… Λαμποργκίνι

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 11:16
Ο αστυνομικός μιλά στον πεντάχρονο οδηγό του SUV
|YouTube

ΗΠΑ: Πεντάχρονος οδηγούσε από τη Γιούτα στην Καλιφόρνια για να αγοράσει… Λαμποργκίνι

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2020, 11:16

Ηταν μία ακόμα βάρδια για τον Ρικ Μόργκαν, αστυνομικό της τροχαίας της πολιτείας της Γιούτα, που δουλειά του είναι να εντοπίζει παραβάτες στους αυτοκινητόδρομους.

Οταν είδε ένα αυτοκίνητο SUV να πηγαίνει με ταχύτητα μόλις 5οχλμ/ώρα και να αλλάζει λωρίδες χωρίς προφανή λόγο, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εδωσε εντολή με τη σειρήνα και το μεγάφωνο στο αυτοκίνητο να πάει στην αριστερή ΛΕΑ και να σταματήσει, κάτι που όντως έγινε. Οταν όμως πλησίασε και κοίταξε από το παράθυρο, δεν πίστευε στα μάτια του: στη θέση του οδηγού βρισκόταν ένα μικρό αγόρι χωρίς κανέναν άλλο μέσα στο αυτοκίνητο.

Εκπληκτος ο αστυνομικός τον ρώτησε πόσων χρόνων είναι και το αγόρι απάντησε, «πέντε». Και όταν τον ρώτησε πού πηγαίνει, ο Εϊντριαν απάντησε, «στην αδελφή μου στην Καλιφόρνια, για να αγοράσω μία Λαμποργκίνι».

Σύμφωνα με την τροχαία, το αγόρι έφυγε από το σπίτι του γιατί τσακώθηκε με τη μητέρα του, η οποία αρνούνταν… να του αγοράσει το πανάκριβο αυτοκίνητο.

Οταν η μητέρα του πήγε στη δουλειά, άφησε την 16χρονη αδελφή του να τον προσέχει. Αυτή αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι έλειπε ο Εϊντριαν, τα κλειδιά του αυτοκινήτου και το αυτοκίνητο.

Στο βίντεο που τράβηξε η κάμερα του περιπολικού, ακούγεται ο αστυνομικός να ρωτά το αγόρι πού έμαθε να οδηγεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, ο μικρός Εϊντριαν είχε στο πορτοφόλι του τρία δολάρια, με τα οποία σκόπευε να αγοράσει τη Λαμποργκίνι.

Η αδελφή του δήλωσε στην κάμερα ότι δεν είχε ιδέα πώς έμαθε να οδηγεί ο μικρός, ο οποίος κατάφερε να διασχίσει την πόλη και να βγει στον αυτοκινητόδρομο, οδηγώντας για πολλά χιλιόμετρα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Ο μικρός γλύτωσε την κλήση, αλλά ο εισαγγελέας ενδέχεται να ασκήσει δίωξη στους γονείς για αμέλεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...