190
Φωτογραφία αρχείου από πρόσφατο περιστατικό με πυροβολισμούς σε αμερικανικό σχολείο | Brianna Paciorka/News Sentinel/USA Today Network via REUTERS

ΗΠΑ: Μαθήτρια έκτης Δημοτικού πυροβόλησε τρία άτομα σε σχολείο του Αϊνταχο

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2021, 10:06
Φωτογραφία αρχείου από πρόσφατο περιστατικό με πυροβολισμούς σε αμερικανικό σχολείο
|Brianna Paciorka/News Sentinel/USA Today Network via REUTERS

ΗΠΑ: Μαθήτρια έκτης Δημοτικού πυροβόλησε τρία άτομα σε σχολείο του Αϊνταχο

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2021, 10:06

Μια μαθήτρια της έκτης Δημοτικού άνοιξε πυρ μέσα σε σχολείο στο Αϊνταχο των ΗΠΑ, τραυματίζοντας ελαφρά τρία άτομα πριν αφοπλιστεί από έναν δάσκαλο.

Η μαθήτρια συνελήφθη από την αστυνομία, που δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ή την ακριβή ηλικία της. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ρίγκπι.

«Σήμερα το πρωί (της Πέμπτης), περίπου στις 9:08 π.μ., μια μαθήτρια της έκτης τάξης έβγαλε ένα πιστόλι από το σακίδιό της. Πυροβόλησε αρκετές φορές μέσα στην εγκατάσταση και τραυμάτισε τρία άτομα. Δύο από αυτά είναι μαθητές και ένας επιστάτης του σχολείου», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Τζέφερσον, Στιβ Αντερσον.

Τόνισε ότι οι τραυματισμοί ήταν ελαφροί και ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή των τριών θυμάτων, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας μαθητής φέρει δύο τραύματα από σφαίρες στα άκρα του και θα χρειαστεί εγχείρηση.

Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στην είσοδο του σχολείου και συνεχίστηκαν έξω από αυτό.

«Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ένας δάσκαλος αφόπλισε την μαθήτρια και την κράτησε μέχρις ότου η αστυνομία τη συλλάβει», πρόσθεσε ο σερίφης Αντερσον, χωρίς να είναι σε θέση να εξηγήσει τα κίνητρα του παιδιού. Δεν έγινε γνωστό αν το κορίτσι είναι μαθήτρια στο συγκεκριμένο σχολείο, το οποίο έχει 1.500 μαθητές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...