300
Χάρι και Μέγκαν σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τα γενέθλια του Καρόλου Γ' | REUTERS/Mike Segar

Ιντριγκα για τα γενέθλια του Καρόλου Γ’: Ανεπιθύμητοι ή σνομπ ο Χάρι και η Μέγκαν;

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2023, 12:51
Χάρι και Μέγκαν σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για τα γενέθλια του Καρόλου Γ'
|REUTERS/Mike Segar

Ιντριγκα για τα γενέθλια του Καρόλου Γ’: Ανεπιθύμητοι ή σνομπ ο Χάρι και η Μέγκαν;

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2023, 12:51

To σίριαλ –από αυτά που λατρεύει η βρετανική κοινή γνώμη– για το αν ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στα 75α γενέθλια του πατέρα, του βασιλιά Καρόλου Γ’, είχε καθώς φαίνεται άδοξο τέλος: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν «καμία επαφή» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με μία πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου Γ’ στις 14 Νοεμβρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Daily Mail.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τελείωσε η ίντριγκα. Η δήλωση του εκπροσώπου του ζευγαριού στην Daily Mail, σημαίνει, όπως επεσήμανε η εφημερίδα, ότι ο πατέρας αγνόησε τον γιο και τη νύφη του για τα σημαντικά γενέθλιά του και ακυρώνει το αφήγημα που είχε έως τώρα περιγράψει το Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με τις διαρροές του οποίου ήταν το ζευγάρι που είχε αγνοήσει την πρόσκληση για την εκδήλωση.

Δημοσίευμα των Sunday Times την περασμένη Κυριακή είχε αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα στο Clarence House, αλλά ο μικρότερος γιος του «δεν θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια», όπου μετακόμισε το 2020 με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, και την οικογένειά τους, καθώς «απέρριψε» την πρόσκληση.

«Δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μία πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτή την είδηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Η ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και στην οικογένεια του έχει βαθύνει μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Spare», στις αρχές του έτους. Ωστόσο, ο δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Μάιο για να παραστεί στη στέψη του πατέρα του, χωρίς όμως τη σύζυγό του, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού διέψευσε επίσης δημοσιεύματα που θέλουν τη Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέφει στην υποκριτική.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...