264
Κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο προκατασκευασμένοι οίκημα την ώρα του εμπρησμού | ilialive.gr

Ηλεία: Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 20:59
Κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο προκατασκευασμένοι οίκημα την ώρα του εμπρησμού
|ilialive.gr

Ηλεία: Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 20:59

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το παράπηγμα που διαμένει ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης από τη Μυρτιά της Ηλείας, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Το PatrisNews.com μετέδωσε πως το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που στην ίδια περιοχή τελούνταν η κηδεία του μικρού κοριτσιού που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του θείου της το βράδυ της Κυριακής.

Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ομάδα αγνώστων ατόμων έβαλε στο στόχαστρο το σπίτι του 37χρονου, ως πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία και την απόπειρα βιασμού που διέπραξε σε βάρος της 11χρονης.

Κανένα μέλος της οικογένειας του 37χρονου δεν βρισκόταν στο προκατασκευασμένο οίκημα την ώρα του εμπρησμού, ενώ τη φωτιά έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Οι Αρχές διέταξαν έρευνα για το περιστατικό.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα βιασμού

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου, καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία. Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού προέκυψε πως η 11χρονη δέχτηκε χτυπήματα με κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο 37χρονος ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει το παιδί μέσα στο αυτοκίνητό του, στα χωράφια, αφού πρώτα την είχε πάει βόλτα. Οταν η 11χρονη αντιστάθηκε, τη σκότωσε για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τις εγκληματικές και ποινικά κολάσιμες προθέσεις του θείου της.

Φωτογραφίες: ilialive.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...